Handschoenen 100 zwart/kaki

Ref.
8495116
Pluspunt van het artikel
Deze lichte handschoenen ondersteunen en beschermen zodat je altijd veilig kunt trainen (zelfverdediging of bokszak).
Bescherming tegen schokken
Schuiminzet om de schokken te absorberen bij een impact (4 oz).
Gewrichtsondersteuning
Brede klittenband om het polsgewricht te fixeren.
Schuurbestendig
Synthetische bekleding (PU): bijzonder slijtvast bij het slaan op een bokszak.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan Garnering : 85.0% Foamed EVA, Garnering : 15.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyamide
Tests
Kom onze artikelen uitproberen in de winkel! Onze teams van gepassioneerde sporters staat altijd klaar om je ons hele assortiment te helpen ontdekken.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Bewaren in een goed verluchte ruimte.

Bijkomende informatie

Ontwerp handschoenen 100
Deze handschoenen zijn zeer veelzijdig: zowel te gebruiken om te trainen op een bokszak als voor vechtsporten met voettrappen en vuistslagen en grijptechnieken of immobilisatie (zelfverdediging, grappling, pankration).
GEBRUIKSADVIES
Wij raden deze handschoenen aan voor het aanleren van de grijptechnieken (ze zijn dun, waardoor je handen gemakkelijk over je tegenstander glijden) en voor slagen zonder power op je tegenstander (technische oefeningen). Voor een intensievere training en sparren met echte slagen raden wij een model aan met een betere schokbescherming (zelfverdedigingshandschoenen 500).
PERSOONLIJK BESCHERMINGSMIDDEL
Deze zakhandschoenen zijn een persoonlijk beschermingsmiddel, en zijn dus gemaakt volgens de huidige Europese normen (norm EN13277-7). Daarenboven zijn deze zakhandschoenen ook getest en goedgekeurd, in een laboratorium door ons Outshock-team en in veeleisende gebruiksomstandigheden door een gebruikerspanel.
WELKE MAAT KIEZEN?
Om te weten welke maat je moet kiezen, moet je de omtrek van je hand meten, en deze opzoeken in de onderstaande matentabel: van 17,5 cm tot 19,5 cm = maat XSmall/Small (XS/S) van 19,6 cm tot 21,6 cm = maat Medium/Large (M/L) van 21,7 cm tot 23,7 cm = maat Extra Large/Extra Extra Large (XL/XXL) Na het aantrekken moeten de handschoenen niet te strak of te los zitten.
Onderhoudsadvies
Berg je zakhandschoenen na gebruik op een droge en goed verluchte plaats op, zodat ze snel kunnen drogen, er geen vieze geurtjes ontstaan en het schuim aan de binnenkant niet slijt. Niet dicht bij een warmtebron (radiator) leggen.
NAAR BOVEN