Helm met ingewerkte gezichtsbeschermer voor kinderen 100 zwart

Ref.
8555537
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Een revolutionaire helm speciaal voor jonge boksers, om het gezicht volledig te beschermen op training. Hij koppelt een slim geplaatste beschermstaaf met schokdempende schuimen.
Bescherming tegen schokken
De middenstaaf is bestand tegen stevige schokken. Schuim met 3 dichtheden.
Positiebehoud product
Sluitsysteem met gesp en klittenbandstrap.
Schuurbestendig
Superstevige buitenbekleding in PU.
Gezichtsveld
Brede opening aan de ogen, doorschijnende beschermstaaf.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Structuur : 100.0% Polycarbonaat Materiaal buitenkant : 50.0% Katoen, Materiaal buitenkant : 50.0% Polyurethaan Garnering : 70.0% Foamed EVA, Garnering : 30.0% Foamed Polyethylen Voering : 70.0% Polyester, Voering : 30.0% Polyamide
Approved by
Dit product werd door onze boksteams getest en goedgekeurd in veeleisende gebruiksomstandigheden.
Tests
Kom al onze producten uittesten in je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel. Met je DECATHLON-account test je 7 dagen gratis.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Vergeet zeker niet om de helm na elke training uit je tas te halen, zo droogt hij sneller.
Gebruikslimiet
uitsluitend voor boksen, niet geschikt voor andere activiteiten

Bijkomende informatie

Totaalbescherming!
Om gebruikers zin te geven om kennis te maken met sparringboksen, ontwikkelde ons team een helm die je gezicht volledig beschermt. "Bij een traditionele helm blijven de neus, de mond, de ogen en een deel van de jukbeenderen heel blootgesteld", legt Julien uit, productmanager bij Outshock. Dankzij de beschermstaaf in het midden, kan je beter slagen incasseren!
Bescherming getest in het lab
Om je volledig te beschermen, een uitstekend zicht te verzekeren en goed te kunnen ademen, hebben we deze helm voorzien van een transparante beschermstaaf. Het is getest in de meest extreme omstandigheden en weerstaat perfect aan krachtige slagen. Dankzij het dunne ontwerp, voldoende om de vuisten van je tegenstander tegen de houden, kan je perfect normaal ademen. En het transparante materiaal zorgt ervoor dat je even goed ziet als met een gewone bokshelm op je hoofd.
Schuim met drievoudige dichtheid.
Deze bokshelm 100 is speciaal gemaakt voor wie wil proeven van sparringboksen. Voor meer comfort en demping (voor jou en voor je partner), maakten we deze bescherming uit een schuim met driedubbele dichtheid, het zogeheten DX3: - de soepele binnenlaag geeft je meer comfort - de hardere tussenlaag absorbeert de schokken - de soepele buitenlaag dempt de slagen voor je tegenstander
Hoe kies je een helm in de juiste maat?
De maat van onze helmen wordt uitgedrukt in centimeter. Die maat verwijst naar je hoofdomtrek (omtrek van de schedel ter hoogte van het voorhoofd). Dit is de maatwijzer: Maat S = van 52 tot 55 centimeter hoofdomtrek. Bij een grotere omtrek kies je een hoofdbeschermer voor volwassenen.
 • Man
  20-29
  18 september 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Casco muy efectivo y protege la nariz.

  ya

 • 12 oktober 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  RAS…

  RAS

NAAR BOVEN