Herenbroek voor rustige gym of yoga, gemêleerd blauw

Ref.
8299334
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Veel bewegingsvrijheid dankzij de wijde snit en het soepele katoen.
Vanaf
12,95 €9,00 €*
Bewegingsvrijheid
Zeer soepele katoenvezel.
Zachtheid
Speciaal behandeld materiaal: voelt heerlijk zacht aan.

DE KENMERKEN

Kleur
gemêleerd blauw
Maten
van S tot XXXL
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Een katoenen of synthetisch kledingstuk mag je wassen op 30° of max. 40°. Mag in de droger. Strijken op matige temperatuur. Was lichte en donkere kleuren apart. Wasgoed buiten aan de lijn drogen is beter voor het milieu, bespaart energie en zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Artikeltest
Deze broek onderging een hele reeks was- en droogtests, om de vorm- en de kleurvastheid na te gaan. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Users reviews

  • 18 september 2014
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Leichte & bequeme Hose

    Ich habe mir die Hose für legere Abende zu Hause gekauft. Sie sitzt gut und der Stoff ist angenehm. Sicher auch gut für Yoga o.ä. zu gebrauchen. Von meiner Seite eine Empfehlung.

NAAR BOVEN