Hometrainer Comfort

Ref.
8359839
Users reviews
4.8 / 5 5 Reacties
Pluspunt van het artikel
Dit is de meest comfortabele hometrainer in ons assortiment. Het zadel, het opstapgemak en de afstelmogelijkheden maken je training een stuk aangenamer.
289,99 €*
waarvan eco-bijdrage
£28.20
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
5 functies, waaronder hartslag met de meegeleverde hartslagband. 7 programma's.
Zitcomfort
Comfortabel zadel, lage opstap, verstelbaar stuur, voetriempjes.
Wendbaarheid
Op wieltjes om makkelijk te verplaatsen.
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyurethaan
Tests
Het zadel van deze hometrainer werd door een groot gebruikerspanel getest en omwille van zijn comfort verkozen uit een groot aantal zadels.
Ontworpen voor
wie op een comfortabele manier in vorm wil blijven en calorieën verbranden (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmetingen toestel L 94 x B 58 x H 121 cm. Gewicht toestel 40 kg. Afm. verpakking L 97,3 x B 67 x H 27,8 cm. Totaalgewicht 44 kg.
De voordelen van een hometrainer
Dit is een complete training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - de spieren van je onderlichaam te versterken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (lichte transpiratie, je moet nog in staat zijn om een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wilt afvallen, en vooral vetmassa wilt verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer Comfort omvat: - 5 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag (met de meegeleverde hartslagband), - 7 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen. Op die manier kun je de inspanningen variëren volgens je doel (gewichtsverlies, weer in vorm geraken, spiertraining, prestatie enz.).
Meet je hartslag
De hometrainer Comfort wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Zorg dat hij goed zit. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt.Naargelang je lengte zal een hoger stuur ervoor zorgen dat je met rechte rug kunt trappen. Een lager stuur is goed voor een "gemengde" positie met de rug licht naar voor gebogen om krachtiger te trappen. Trek de voetriempjes stevig aan.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (bv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
Herstelling
De onderdelen kunnen 10 jaar lang worden hersteld.

Users reviews

4.8 / 5 5 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Vrouw
  40-49
  01 juni 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfect

  Geen opmerkingen..alles top.

 • Man
  20-29
  01 juni 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Tevreden over Fiets

  Heel tevreden van de aankoop van deze hometrainer. Opbouw makkelijk, tijd verloren in het terughalen van de draad voor het scherm en het zoeken achter de input voor de voedingskabel. Handig voor in de toekomst dit aan te duiden in de handleiding ;)

  Kan er mij iemand bevestigen of men moet stoppen of doorgaan met fietsen als de fiets veranderd van plateau?

 • Man
  60 of ouder
  08 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  zeer tevreden

  Ideale hometrainer computer met alles er op , maakt geen geluid goede zaal een aanrader .

Tips

 • FITNESS CARDIO
  conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

  Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

 • FITNESS CARDIO

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (10)
NAAR BOVEN