Hometrainer Comfort

Ref.
8359839
Users reviews
3.88 / 5 8 Reacties
Pluspunt van het artikel
Dit is de meest comfortabele hometrainer in ons assortiment. Het zadel, het opstapgemak en de afstelmogelijkheden maken je training een stuk aangenamer.
289,99 €*
waarvan eco-bijdrage
£28.20
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
5 functies waaronder hartslag met de meegeleverd band. 7 programma's.
Zitcomfort
Comfortabel zadel, lage opstap, verstelbaar stuur, voetriempjes.
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyurethaan
Tests
Het zadel van deze hometrainer werd door een groot gebruikerspanel getest en omwille van zijn comfort verkozen uit een groot aantal zadels.
Ontworpen voor
wie op een zo comfortabel mogelijke manier in conditie wil blijven (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L94 x B58 x H121 cm Gewicht toestel 40 kg Afm. verpakking L97,3 x B67 x H27,8 cm Totaalgewicht 44 kg
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer Comfort omvat: - 5 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag (hartslagband meegeleverd). - 7 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen. Op die manier kun je de inspanningen variëren volgens je doel (gewichtsverlies, weer in vorm geraken, spiertraining, prestatie enz.).
Meet je hartslag
De hometrainer Comfort wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Naargelang je lengte zal je met een hoger stuur makkelijker fietsen met een rechte rug. Een lager stuur is goed voor een "gemengde" positie met de rug licht naar voor gebogen om krachtiger te trappen. Span de voetriempjes stevig aan zodat je voet goed vastzit.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

3.88 / 5 8 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  60 of ouder
  23 april 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Hometrainer Comfort

  I.v.m. rugklachten heb ik op advies van de Caesar therapeute een hometrainer gekocht bij Decathlon. Omdat ik altijd moeite had om op welke fiets dan ook te zitten omdat ik dan lage rugpijn kreeg, heb ik diverse modellen geprobeerd. Met dit model als resultaat, nog niet helemaal 100% maar zeker voldoende om mijn dagelijks rondje te fietsen. Ik ben tot op heden zeer tevreden.

 • Man
  60 of ouder
  02 december 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Ben tevreden met deze hometrainer!

  Wil graag weten wat het probleem is of hoe te verhelpen!

  Antwoord van het merk :

  Beste Fred,
  Bedankt voor je review fijn om te horen dat je verder tevreden bent met de hometrainer.
  Je kunt een aanvraag indienen bij ons aftersales team van Domyos via deze link: http://sav.domyos.nl/sav/comfort-black-n54817
  Mocht dit niet lukken kan je ook even contact opnemen via onze klantenservice.
  Met sportieve groet,
  Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

 • Man
  60 of ouder
  17 juni 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Uitstekend voor zijn prijs

  Geen

Tips

 • FITNESS CARDIO
  conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

  Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

 • FITNESS CARDIO

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (7)
NAAR BOVEN