Hometrainer E Energy, geschikt voor intensief gebruik

Ref.
8359854
Users reviews
3.95 / 5 967 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.7 / 5 20 Reacties
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor sporters. Met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen en sterkere spieren. Met de gratis app "E CONNECTED*" volg je je vorderingen op de voet.
349,99 €*
waarvan eco-bijdrage
£48.47
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 8 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Tests
Het zadel van deze hometrainer werd getest en geselecteerd door ons gebruikerspanel.
Ontworpen voor
iedereen die graag zijn of haar lichamelijke conditie en prestaties wil verbeteren (geschikt voor intensief gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 150 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting Toestel L102 x B63 x H152 cm Gewicht toestel 45 kg Afm. Verpakking L108,5 x B36,5 x H63,5 cm Totaalgewicht 51 kg
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint. De hometrainer E ENERGY is ons topartikel uit het assortiment van Domyos, met een vliegwiel van 8 kg.
* GRATIS APP "E- CONNECTED"
De nieuwe app E Connected heeft een eenvoudig werkingsprincipe: elke week stel je een doel in dat je wilt halen, of dat nu de tijd is dat je aan cardiofitness doet, een afstand die je wilt afleggen, of een hoeveelheid calorieën die je wilt verbranden. Tijdens elke trainingssessie op je Domyos-toestel wordt die doelstelling bijgewerkt. Voortaan kan je je statistieken en vooruitgang zo heel volledig opvolgen en analyseren Beschikbaar op iOS en Android
Console
De console van de hometrainer E ENERGY heeft: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
Meet je hartslag
De hometrainer E Energy wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de hometrainer staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Wanneer je op de hometrainer gaat zitten met de handen op het stuur, houd je je recht altijd mooi recht. Wanneer je een sportievere houding aanneemt, met de onderarmen op het stuur, kun je harder trappen.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats hem vervolgens rustig in de gewenste richting.
Herstelbaarheid
Onderdelen 10 jaar herstelbaar
 • Vrouw
  11 juni 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Top!

  Precies wat we nodig hebben om in conditie te blijven. De E-Energy is stevig en stabiel en makkelijk in gebruik met de standaard trainings-programma’s in de console of via de app E-Connected. Met de app zijn je vorderingen goed bij te houden op je tablet. Deze kun je gemakkelijk en stevig boven de console bevestigen. Zo kun je tijdens de training naar je eigen muziek luisteren of video’s kijken. Met de bijgeleverde hartslagband is het verloop van je training nog beter bij te houden. Door de vorm van het stuur kun je afwisselen tussen een rechte zithouding of actieve houding bij hogere weerstand. De hometrainer wordt als een bouwpakket aangeleverd en is met een duidelijke gebruiksaanwijzing en bijgeleverde draaisleutels gemakkelijk in elkaar te zetten. De vloermat die we erbij kochten ter bescherming van de vloer was gemakkelijk op maat te snijden. Fijn is ook dat de E-Energy ondanks zijn stevigheid niet veel ruimte in beslag neemt. In conditie blijven is zo een makkie geworden. Aan de fiets zal het in ieder geval niet liggen ;-)

  Antwoord van het merk :

  Beste Marleen,

  Bedankt voor je review over de E Energy Exercise Bike.
  Wat fijn om te horen dat deze hometrainer zo goed bevalt!
  Ik wens je heel veel plezierige kilometers toe op deze fiets :-)

  Met sportieve groet,
  Iris Digital Sport Leader DECATHLON

 • Vrouw
  40-49
  24 februari 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  fijne fiets

  app werkt goed alleen bij die sessies krijg je niet alles te zien wat de oefeningen zijn

 • Vrouw
  40-49
  24 januari 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Hometrainer

  De app valt alsmaar uit met bleu tooth dus heel vervelend als je de test moet doen en bijna klaar bent fiets nu 1 dag in huis en al 4 keer opnieuw poging gedaan en valt constant uit op het laatste !

 • Vrouw
  20-29
  16 april 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Energy bike

  Leuk toestel ! ik raad aan om een extra zadelhoesje aan te maken want het zadel zelf is zeer groot en hard! jammer genoeg past de huidige zadelhoes niet van decathlon. Eveneens mag het zadel zelf onderaan meer ondersteund worden , omdat je altijd met het fietsen wat heen en weer beweegt.

 • Vrouw
  23 augustus 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Perfecta para la práctica diaria

  Estable

 • Man
  21 augustus 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Genial

  Recomendable 100%

Tips

 • FITNESS CARDIO
  conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

  Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

 • FITNESS CARDIO

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

NAAR BOVEN