Hometrainer E FOLD

Ref.
8377563
Users reviews
3.94 / 5 296 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.78 / 5 9 Reacties
Pluspunt van het artikel
Heb je weinig ruimte? De E FOLD is opvouwbaar zodat hij nog maar half zo groot is als je hem opbergt. Bovendien is hij compatibel met de app Econnected: volg je vorderingen op!
329,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected
Draagcomfort
Hoek van het stuur verstelbaar om met rechte rug of voorovergebogen te zitten
Wendbaarheid
Wieltjes aan de poten om de hometrainer met één hand te verplaatsen
Compactheid
Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in
Montagetijd
40 minuten

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyamide
Tests
De wieltjes hebben een gepatenteerd multidirectioneel verplaatsingssysteem: "Domyos Carry Balls". Ze werden getest op 5 verschillende vloerbekledingen: parket, betonplaat, tapijt, pvc en tegels. Je verplaatst de hometrainer gemakkelijk en zonder moeite.
Garantie
2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

WAAROM EEN HOMETRAINER AANSCHAFFEN?
Dit is een complete training om: - op een zachte manier je conditie te verbeteren - je hart te trainen en zo je uithoudingsvermogen te verbeteren - je beenspieren sterker te maken De wereldgezondheidorganisatie raadt aan om minstens 2,5 uur per week matig te bewegen om je hart, longen, spieren en beenderen gezond te houden.
VLIEGWIEL EN VLOEIEND TRAPPEN
Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
DE CONSOLE, JE VIRTUELE COACH
De console van de Domyos hometrainer E Fold biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
EEN INTERACTIEVE HOMETRAINER
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: de app legt je prestaties vast, en zo kan je je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of laat je uitdagen, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.
HARTSLAG METEN
De Domyos hometrainer E Fold komt met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de console.
TIPS OM JE HOMETRAINER AF TE STELLEN
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de hometrainer staan en pas het zadel zo aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Ook de hoek van het stuur kan worden ingesteld: - het stuur dichtbij om te kunnen trappen met een rechte rug. - het stuur iets verder weg voor een sportieve houding waarbij je meer kracht kunt zetten. Span de voetriempjes stevig aan zodat je voeten goed vastzitten.
TIPS OM JE HOMETRAINER STABIEL TE PLAATSEN
De E Fold heeft 2 hoogteregelaars aan de voorste steun met 2 posities (getekend): op "opengeklapte fiets" staat het toestel stabieler tijdens het trappen. op "opgeklapte fiets" kun je het gemakkelijker verplaatsen. Voor een optimaal comfort raden we aan om je fiets op speciale vloertegels te zetten (de DF920-tegels). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd.
TIPS OM JE HOMETRAINER OP TE VOUWEN
1/ Ga achter de hometrainer staan. 2/ Plaats een hand onder het zadel om het naar je toe te trekken. 3/ Plaats een voet tegen de achterste steun van de fiets en druk hier lichtjes op. 4/ Dit maakt het mechanisme vrij van de EASY PUSH-drukknop aan de rechterkant van de fiets: druk erop! 5/ Wanneer de knop ingedrukt is, trek je de hometrainer naar je toe om hem dicht te vouwen.
TIPS OM JE HOMETRAINER TE VERPLAATSEN
De Domyos E Fold is ontworpen om gemakkelijk verplaatst te worden met een rechte rug. Verplaats de hometrainer terwijl je hem vasthoudt aan het stuur of zadel. Dankzij het gepatenteerde Carry Balls-systeem van Domyos kun je de hometrainer in elke richting verplaatsen. Om je hometrainer gemakkelijk te verplaatsen op een dik tapijt, neem je hem vast aan de zadelbuis of de stuurbuis. In dat geval is het gemakkelijker om de hometrainer te trekken dan te duwen.
GEWICHT EN AFMETINGEN
Toestel dichtgeklapt L 53 x B 47 x H 103 cm; Toestel uitgeklapt L 110 x B 47 x H 138 cm; Gewicht toestel 29 kg; Afmetingen pakket L 100,8 x B 24,5 x H 58,5 cm Totaalgewicht 32 kg
ONDERHOUD EN REPARATIE
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
 • Vrouw
  40-49
  23 november 2020
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Goede stevige opvouwbare hometrainer

  Ik heb deze hometrainer al 5 jaar. En doet het heel erg goed. Ik ben er erg blij mee. Je kan de hometrainer makkelijk in elkaar vouwen, waardoor hij zo de trappist in gerold kan worden en uit het zicht is. Onder de hometrainer zitten wieltjes. Neemt dan niet veel plek in.
  Ik ben er nog steeds blij mee.
  Al heb ik waarschijnlijk wel een oudere versie, die nu niet meer verkocht wordt. Het model blijft hetzelfde.

 • Man
  60 of ouder
  18 februari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  hometrainer voor gemiddeld gebruik

  Instap is verrassend hoog. Kan probleem zijn indien je minder goed te been bent.
  Goede zit, fietst vlot, eenvoudig weg te zetten.
  Beperking zit vooral in vaste programma's. Enerzijds al snel toch vrij zwaar trappen. En eens je een programma gekozen hebt kan je uw belasting niet meer aanpassen. Dit kan enkel indien je geen voorgeprogrammeerd programma volgt.

 • Vrouw
  30-39
  20 januari 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ontevreden

  Toestel stuk en is nu al meer dan 10 dagen vooraleer deze zou gemaakt worden, stukken zijn zogezegd besteld

 • 21 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Confortable ,prend peu de…

  Confortable ,prend peu de place ,facile à manipuler et a déplacer

 • 26 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon vélo, robuste...

  Très bon vélo, robuste qui peut être utilisé très fréquemment !
  Très facile à déplier et déplacer.
  Pas de douleur avec une "housse" pour mettre sur la selle.

 • Man
  30-39
  12 april 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Compact et pratique

  Acheté pour de la rééducation suite à une blessure au genou, j'ai trouvé son côté compact très pratique. Facile à mettre en place, se connecte bien au téléphone, pas mal de programme de prévus. Le + serait de pouvoir créer des programmes perso.

NAAR BOVEN