Hometrainer E Fold, opvouwbaar, vliegviel van 6kg

Ref.
8377563
Users reviews
4.03 / 5 202 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.8 / 5 5 Reacties
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor kleine ruimtes! Deze hometrainer is gemakkelijk op te vouwen waardoor het weinig ruimte inneemt. Met de gratis app "E CONNECTED*" kun je je vorderingen op de voet volgen.
329,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Draagcomfort
Hoek van het stuur verstelbaar om met rechte rug of voorovergebogen te zitten.
Wendbaarheid
Wieltjes aan de poten om de hometrainer met één hand te verplaatsen.
Compactheid
Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyamide
Tests
De wieltjes hebben een gepatenteerd multidirectioneel verplaatsingssysteem: "Domyos Carry Balls". Ze werden getest op 5 verschillende vloerbekledingen: parket, betonplaat, tapijt, pvc en tegels. Je verplaatst de hometrainer gemakkelijk en zonder moeite.
Ontworpen voor
iedereen die een beter uithoudingsvermogen wil en calorieën wil verbranden. Geschikt voor regelmatig gebruik.
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Toestel opgevouwen L 53 x B 47 x H 103 cm; Toestel uitgeklapt L 110 x B 47 x H 138 cm; Gewicht toestel 29 kg; Afmetingen Verpakking L 100,8 x B 24,5 x H 58,5 cm; Totaalgewicht 32 kg.
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer E Fold biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* Gratis app E Connected
De nieuwe app E Connected heeft een eenvoudig werkingsprincipe: elke week stel je een doel in dat je wilt halen, of dat nu de tijd is dat je aan cardiofitness doet, een afstand die je wilt afleggen, of een hoeveelheid calorieën die je wilt verbranden. Tijdens elke trainingssessie op je Domyos-toestel wordt die doelstelling bijgewerkt. Voortaan kan je je statistieken en vooruitgang zo heel volledig opvolgen en analyseren Beschikbaar op iOS en Android
Meet je hartslag
De E Fold wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de hometrainer staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Ook de hoek van het stuur kan worden ingesteld: - het stuur dichtbij om te kunnen trappen met een rechte rug. - het stuur iets verder weg voor een sportievere, krachtigere houding. Span de voetriempjes stevig aan zodat je voeten goed vastzitten.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
De E Fold heeft 2 hoogteregelaars aan de voet met 2 posities (getekend): op "opengeklapte fiets" staat het toestel stabieler tijdens het trappen. op "opgeklapte fiets" kun je het gemakkelijker verplaatsen. Voor een optimaal comfort raden we aan om je fiets op speciale vloertegels te zetten (zoals de DF920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft.
Tips om de hometrainer in te klappen
1/ Ga achter de hometrainer staan. 2/ Plaats een hand onder het zadel om het naar je toe te trekken. 3/ Plaats een voet tegen de achterste poot van de fiets en druk hier lichtjes op. 4/ Dit maakt het mechanisme vrij van de EASY PUSH-drukknop aan de rechterkant van de fiets: druk erop! 5/ Wanneer de knop ingedrukt is, trek je de fiets naar je toe om hem dicht te vouwen.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De Domyos E Fold is ontworpen om gemakkelijk verplaatst te worden met een rechte rug. Verplaats de hometrainer terwijl je hem vasthoudt aan het stuur of zadel. Dankzij het gepatenteerde Carry Balls-systeem van Domyos kun je de hometrainer in elke richting verplaatsen. Om je hometrainer gemakkelijk te verplaatsen op een dik tapijt, neem je hem vast aan de zadelbuis of de stuurbuis. In dat geval is het gemakkelijker om de hometrainer te trekken dan te duwen.
Herstelbaarheid
Onderdelen 10 jaar herstelbaar
 • Man
  60 of ouder
  18 februari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  hometrainer voor gemiddeld gebruik

  Instap is verrassend hoog. Kan probleem zijn indien je minder goed te been bent.
  Goede zit, fietst vlot, eenvoudig weg te zetten.
  Beperking zit vooral in vaste programma's. Enerzijds al snel toch vrij zwaar trappen. En eens je een programma gekozen hebt kan je uw belasting niet meer aanpassen. Dit kan enkel indien je geen voorgeprogrammeerd programma volgt.

 • Vrouw
  30-39
  20 januari 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ontevreden

  Toestel stuk en is nu al meer dan 10 dagen vooraleer deze zou gemaakt worden, stukken zijn zogezegd besteld

 • Man
  30-39
  18 september 2018
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nice

  Nice

 • 26 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon vélo, robuste...

  Très bon vélo, robuste qui peut être utilisé très fréquemment !
  Très facile à déplier et déplacer.
  Pas de douleur avec une "housse" pour mettre sur la selle.

 • Man
  30-39
  12 april 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Compact et pratique

  Acheté pour de la rééducation suite à une blessure au genou, j'ai trouvé son côté compact très pratique. Facile à mettre en place, se connecte bien au téléphone, pas mal de programme de prévus. Le + serait de pouvoir créer des programmes perso.

 • Vrouw
  20-29
  26 november 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon vélo

  Le vélo E Fold est très bien, pratique car pliable, costaud, stable, la tablette de commandes est très simple à utiliser et le pédalage est fluide, donc les séances sont agréables ! Seul bémol, la selle est très ferme, ce qui peut être inconfortable si on aime le moelleux, mais une solution est là : le couvre selle Domyos acheté après !

NAAR BOVEN