Hoofdband voor cardiofitness dames print marineblauw met elastiek

Ref.
8588899
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Die wil je beslist meteen hebben: met trendy knoop vooraan, en een elastiek op de achterkant zodat hij comfortabel en goed blijft zitten. Je zult er weg van zijn!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Houdt je haren op hun plaats, zo heb je er geen last van tijdens het sporten
Zweetafvoer
Houdt je haren droog tijdens sessies, voor een comfortabeler gevoel
Rekbaar
Een rekbare haarband die op elk hoofd past

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 38.0% Elastaan, Hoofdstof : 31.0% Polyamide, Hoofdstof : 31.0% Polyester Elastische strook : 100.0% Polyamide
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwikkeling van de accessoires van Domyos
Het volledige assortiment accessoires is ontwikkeld om je het comfort te bieden dat essentieel is bij fitness. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. We willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je uitrusting vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in de praktijk en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!
En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?
Als het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, heb je 365 dagen de tijd om het terug te sturen naar om het even welke DECATHLON-winkel (behalve als je er al flink in gezweet hebt uiteraard ...). En nog dit: je kan onze producten ook 7 dagen gratis uitproberen (daar vragen we wel een kleine bankwaarborg voor, die na 7 dagen automatisch wordt opgeheven), zodat je zeker bent van je keuze!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • 21 oktober 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Un peu trop serré…

  Un peu trop serré oour une taille de tête a 55.56

NAAR BOVEN