Intense Run by Domyos

Ref.
8389495
Pluspunt van het artikel
De loopband Intense Run by Domyos is de ideale loopband voor intensief gebruik, tot 35 uur per week. Breng afwisseling in je trainingen met de max. snelheid van 22 km/u en de helling tot 15%!
999,99 €*
waarvan eco-bijdrage
6,02 €
Veelzijdigheid
Verleg je grenzen met een max. snelheid van 22 km/u en een max. helling van 15%.
Draagcomfort
Loopvlak geschikt om grote stappen te nemen: 51 x 150 cm.
Coaching
40 vooringestelde programma's en compatibel met Domyos E Connected.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Capuchon : 75.0% Polystyreen, Capuchon : 25.0% PVC (Polyvinylchloride) Verpakking : 85.0% Cellulose, Verpakking : 10.0% geëxpandeerd polystyreen, Verpakking : 5.0% Polyethyleentereftalaat (PET) Board : 40.0% Koper, Board : 35.0% Staal, Board : 10.0% Messing, Board : 10.0% Epoxy, Board : 5.0% Aluminium
Ontworpen voor
wie thuis op de loopband wil trainen om zijn hartfunctie te verbeteren en zijn spierkracht te vergroten.
Garantie
Levenslange garantie op structuur, 2 j. op onderdelen en werkuren. Beschikbaarheid onderdelen 15 j.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Wandelen of hardlopen is de ideale manier om in conditie te blijven, af te slanken of je hart en bloedvaten te versterken. Met een loopband kun je thuis trainen, wat het weer ook doet, en kun je heel gemakkelijk sporten inlassen in je dagelijks leven. Je kunt er je trainingen mee aanpassen aan je doelstellingen en rekening houden met je conditie, zodat je comfortabeler en efficiënter traint.
EXCLUSIEF: 35 uur per week
De loopband Intense Run by Domyos is ontworpen voor intensief gebruik of om door het hele gezin te worden gebruikt, tot 35 uur per week. Het motorvermogen, de gevarieerde programma's, de dikte van de loopband en tal van andere functies maken van deze loopband een toestel dat voor heel veel mensen geschikt is. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, aan te passen aan je behoefte, ongeacht je sportief niveau.
Console Intense Run by Domyos
Aanraakconsole voor gebruiksvriendelijk en intuïtief navigeren, zodat je optimaal profiteert van je sessie. Led-display met de belangrijkste functies: duur, afstand, calorieën, snelheid, helling en hartslag. De console heeft bovendien: - een bluetooth sensor om je tablet te koppelen aan het gepersonaliseerde coachingsysteem E Connected van Domyos, - twee luidsprekers van 5 watt, - een jack-aansluiting (3,5 mm) met meegeleverde kabel, - een kantelbare ventilator.
40 vooringestelde programma's
Er werden 40 programma's opgesteld door een coach van Domyos, volgens vier doelstellingen: fit & gezond, calorieën verbranden, uithoudingsvermogen en intervaltraining. Elk programma heeft een eigen profiel, duur, snelheid en helling, en is daarenboven gemakkelijk te personaliseren en aan te passen aan jouw niveau. Voor een nog rijkere ervaring en om je sessies te bewaren, kun je de loopband koppelen aan de app Domyos E Connected.
Compatibel met de app E Connected van Domyos
De loopband Intense Run by Domyos is compatibel met de app Domyos E Connected. Met die app kun je onder meer je trainingen opvolgen, heb je toegang tot nog meer trainingsschema's en kun je elke week nieuwe uitdagingen creëren! Gratis app die je motiveert om je streefdoel te halen!
Controle van de snelheid en helling
De loopband Intense Run by Domyos heeft shortcuts om de snelheid en de helling van de loopband snel te wijzigen tijdens je sessie. EXCLUSIEF: bluetooth afstandsbediening om nog nauwkeuriger te regelen zonder de console aan te raken! Gemakkelijk te bedienen zodat je in alle vrijheid kunt hardlopen!
Hartslagmeter meegeleverd
De loopband Intense Run by Domyos wordt geleverd met een borstband zodat je op betrouwbare wijze je hartslag kunt volgen tijdens je trainingen. Bovendien kun je je trainingszones instellen om nog doeltreffender te trainen: basistraining, drempeltraining, maximale hartslag ... De Intense Run by Domyos is je echte trainingspartner.
Stil
De Intense Run by Domyos haalt 54 dB bij een snelheid van 10 km/u, zonder loper.
Opbergen en bewaren
De loopband Intense Run by Domyos is gemakkelijk open en dicht te klappen, zodat je plaats wint wanneer je de loopband niet gebruikt. Zijn volume werd bestudeerd door onze ingenieurs om een goed compromis te verkrijgen tussen compactheid en stabiliteit. De dichtgeklapte loopband is te verplaatsen met aangepaste grepen achter de console.
Gewicht en afmetingen
Afmeting van de loopband in gebruik: L 178 x B 89 x H 151 cm Afmeting dichtgeklapt: L 75 x B 89 x H 166 cm Gewicht loopband: 101 kg Afmeting pakket: L 187 x B 96,7 x H 35 cm Gewicht van het pakket: 112 kg
Klantendienst / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.domyos.com voor: - de garantievoorwaarden van je toestel, - de montage, de regeling en het gebruik van je toestel, - een oplossing voor een technisch probleem, - een downloadbare handleiding van de loopband.
NAAR BOVEN