Jersey damestop Basic in biokatoen voor rustige gym en yoga, roze

Ref.
8327693
Users reviews
4.42 / 5 60 Reacties
Pluspunt van het artikel
Zacht, comfortabel om te bewegen: biokatoen. Domyos vindt het belangrijk om bij de vervaardiging van gymkleding de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken. Tot maat 3XL.
Vanaf
5,95 €3,00 €*
Bewegingsvrijheid
Zeer soepel katoen, 5% elastaan.
Ecodesign
60% minder waterverbruik in vergelijking met gewoon katoen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 95.0% Katoen, Hoofdstof : 5.0% Elastaan
Tests
Dit katoenen product werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)
Ontworpen voor
rustige gym, yoga en pilates.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
We hebben gekozen voor biologisch geteeld katoen om onze impact op het milieu te verminderen en het plaatselijke ecosysteem te respecteren. Ook de manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft echter een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarom kiezen voor biokatoen?
Ademen, je ontspannen, stress verjagen... yoga staat synoniem voor welzijn. Wie aan yoga doet, is dan ook gevoelig voor noties als lichamelijke grenzen, respect voor anderen en respect voor het milieu. Daarom bieden wij katoen uit de biologische landbouw aan (om de milieu-impact te verminderen).
Artikeltest
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en zijn voor ons de bevestiging dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)

Users reviews

 • Vrouw
  40-49
  04 augustus 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  zeer goed

  wat meer frisse kleuren zou leuk zijn

 • Vrouw
  60 of ouder
  28 juli 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Beoordeling sport-topje

  Goed kleurbehoud na meerdere wasbeurten.
  Goede transpiratie-absorptie.

 • Vrouw
  14 september 2015
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  sobre polos

  Tejido fino y fresquito. Tiene muy buen lavado y fácil planchado

NAAR BOVEN