Katoenen yogaband donkergrijs

Ref.
8350004
Pluspunt van het artikel
Prima hulpmiddel om je lenigheid te verbeteren!
Onderhoudsgemak
Machinewasbaar op 40°.
Draagcomfort
Soepele band in zacht katoen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen Gespen : 100.0% ijzer
Ontworpen voor
yoga.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 40°.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

 

De yogariem van Domyos is een prima hulpmiddel om je lenigheid te verbeteren tijdens je yogasessies. Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.

 

Bijkomende informatie

Het yoga-assortiment van Domyos:
Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarvoor dient de band?
De band helpt je om verder te gaan in je houdingen of om de benen goed samen te houden in bijvoorbeeld de tanghouding. Door de gesp is de band snel verstelbaar en de stof voelt aangenaam aan. De band wordt vooral gebruikt voor dynamische of statische yoga, Ashtanga , Iyengar ...
NAAR BOVEN