17,99 €*

Reviews on

Kettlebell 8 kg

4.62 / 5 527 Reacties
501 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • 28 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    prima kettlebell voor een mooie prijs

    prima product, goed handvat, tegen een redelijke prijs

  • 12 augustus 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Alweer gebruikt product geleverd

    Zojuist is mijn bestelling geleverd.
    1 kettlebell en 2 halter gewichten

    Kettlebell rubber coating bevat duidelijke gebruikssporen en ontzettend vies!
    Dat hij door een ander geretourneerd is begrijp ik. De coating op de kettlebell is namelijk defect.

    De halters zijn beide besmeerd met olie en plakkerig. 1 halter is duidelijk een gebruikt product.

    Daarnaast enkele weken geleden dipbars besteld, die waren ook gebruikt en 1 dip bar was niet stabiel.

    Mijn woonkamer staat nu vol met defecte gebruikte Decathlon producten die ik niet kan terugbrengen omdat ik geen eigen vervoer heb en de gewichten bij elkaar te zwaar zijn.

    Let op mensen, niet stabiele dip bars en met vet besmeurde halters of kettlebells kunnen ernstige letsel veroorzaken.

    Antwoord van het merk :

    Beste D,


    Wat vervelend om te horen dat de producten die je hebt besteld defect zijn geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zou je willen aanraden om contact op te nemen met onze klantenservice. Ik weet zeker dat mijn collegas je kunnen helpen om met een passende oplossing komen zodat de defecte producten geretourneerd kunnen worden.


    Met sportieve groet,


    Eline

  • Vrouw
    04 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Perfect

    Perfect

  • 31 juli 2020
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Top!

    Goed product. Deze kettlebel heeft een goede handgreep. Ik kan mijn workouts goed uitvoeren. Zeker een aanrader.

  • Vrouw
    27 juli 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Top

    Gewicht is prima
    Ben tevreden

  • Vrouw
    18 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Fijne kettlebell

    Fijne kettlebell en ziet er nog leuk uit ook!

  • Man
    23 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    goed

    voldoet volledig aan de verwachting , goede grip

  • Vrouw
    30-39
    14 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Topproduct

    Ideale kettlebel bell. Te gebruiken bij kettle bell swing, thrusters etc ligt goed in de hand.

  • Vrouw
    30-39
    12 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goede kettlebel

    Goede grip. Zachte ondergrond zodat je hem rustig kan neerzetten zonder de vloer te beschadigen.

  • Man
    30-39
    27 februari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    uitstekend product

    Fijne grip, fijne onderkant, gewicht is inderdaad 8 kg. Precies wat ik wilde kopen.

NAAR BOVEN