Kuitbroek voor zachte yoga dames biologisch katoen grijs

Ref.
8574068
Pluspunt van het artikel
Soepele en zachte kuitbroek in biologisch geteeld katoen. De hoge tailleband, die je kunt omvouwen, ondersteunt de buik en past zich aan elk figuur aan. Geschikt voor zwangere vrouwen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Met elastaan voor veel soepelheid.
Ecodesign
Katoen uit biologische teelt, zonder kunstmeststoffen, pesticiden en ggo's
Positiebehoud product
Hoge taille die de buik omsluit, omvouwbare band, knelt niet.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Katoen, Hoofdstof : 8.0% Elastaan
Tests
Dit katoenen kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kiezen we voor katoen uit biologische teelt?
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. Biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Ze behouden de biodiversiteit en vruchtbaarheid van de bodem en verminderen het risico op grondwaterverontreiniging.
Hoe ontwikkelen we onze artikelen?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we (milieuvriendelijke) artikelen die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Wat is zwangerschapsyoga?
Zwangerschapsyoga is vooral gericht op ademhalingstechnieken en houdingen die zwangere vrouwen kunnen helpen voor, tijdens en na de bevalling. De leraars stellen de zwangere yogi's verschillende steunen ter beschikking zodat ze comfortabel de houdingen kunnen aannemen die hen helpen om sterker en leniger te worden, om zich optimaal voor te bereiden op de bevalling.
De voordelen van zwangerschapsyoga:
Dat zijn er heel wat! Versteviging van de spieren, meer uithoudingsvermogen en lenigheid met het oog op de bevalling. Een betere nachtrust. Verlichting van lage rugpijn. Vermindering van stress en angst, verbetering van het concentratievermogen - kortom, aan yoga doen als je zwanger bent is een prima idee!
NAAR BOVEN