Leren demi-pointes met splitzool zalmkleurig

Ref.
8100865
Pluspunt van het artikel
Leren demi-pointes met splitzool om de wreef nog meer te trainen. Het neopreen driehoekje maakt de schoen soepeler en accentueert de voetwelving.
Voetafrol
Het neopreen inzetstuk aan de voetholte sluit perfect aan op de voetwelving.
Stevigheid
Bovenzijde en zool in leer.

DE KENMERKEN

Maten
van 35 tot 41
Kleur
Zalmkleurig
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Runderleer Zool van : 60.0% Runderleer, Zool van : 40.0% Elastaan Binnenkant van : 80.0% Runderleer, Binnenkant van : 20.0% Elastaan
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan tests om de vorm- en kleurvastheid te controleren. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
klassiek ballet (gevorderde en ervaren ballerina's).
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet geschikt voor buiten.

Bijkomende informatie

Hoe demi-pointes kiezen?
Balletschoentjes of demi-pointes zijn onmisbaar voor ballet. Het grootste verschil zit in de zolen en het gebruikte materiaal. Demi-pointes met volledige zolen worden aangeraden voor iedereen die met ballet begint, ongeacht de leeftijd. Ze ondersteunen goed de voet. Splitzolen zijn dan weer flexibeler aan de voetwelving, je kunt er de voeten mooi in buigen. Vaak worden ze aanbevolen voor gevorderde leerlingen die al een goede techniek hebben.
Waarom kiezen voor leren demi-pointes?
Dit hangt echt af van je persoonlijke voorkeur, de leraar kan de raad geven om eerder voor demi-pointes in stof dan in leer te kiezen. OPGELET Kies je schoenen in een maat die comfortabel zit, ze rekken niet veel meer uit. Op dit model in leer zorgen de elastische driehoekjes onder de voetzool ervoor dat de schoen nog soepeler is.
Hoe de juiste maat kiezen?
Je tenen mogen niet te los in de schoen zitten, ze moeten goed vast zitten zonder gekneld te zitten. Een goede oefening om te doen: Ga tijdens het passen rechtop staan en doe een paar flex-pointes, ga ook eens op je tenen staan. Alle balletschoentjes zijn voorzien van een aantrekkoordje, zodat je ze perfect op je voet kunt laten aansluiten. Knip het koordje netjes af wanneer het is aangetrokken. Het mag nooit uit de schoen komen en je mag er ook geen lus in maken.
NAAR BOVEN