Loopband Intense Run

Ref.
8389495
Users reviews
3.88 / 5 90 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
De loopband INTENSE RUN by Domyos is de ideale loopband voor intensief gebruik, tot 35 uur per week. Breng afwisseling in je trainingen met de snelheid tot max. 22 km/u en de helling tot 15%
999,99 €*
waarvan eco-bijdrage
6,02 €
Veelzijdigheid
Verleg je grenzen met een max. snelheid van 22 km/u en een max. helling van 15%
Draagcomfort
Loopvlak geschikt om grote stappen te nemen: 51 x 150 cm
Coaching
40 vooringestelde programma's en compatibel met de app Domyos E-Connected
Compactheid
Opklapbare loopband
Montagetijd
Gemonteerd in 90 minuten met 2 personen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Capuchon : 75.0% Polystyreen, Capuchon : 25.0% PVC (Polyvinylchloride) Verpakking : 85.0% Cellulose, Verpakking : 10.0% geëxpandeerd polystyreen, Verpakking : 5.0% Polyethyleentereftalaat (PET) Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Opbergen in een droge ruimte, beschermd tegen stof.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 150 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

AFMETINGEN EN GEWICHT
Afmetingen van de loopband in gebruik: L 178 x B 89 x H 151 cm Afmetingen dichtgeklapt: L 90 x B 89 x H 166 cm Gewicht loopband: 101 kg Afmetingen pakket: L 187 x B 96,7 x H 35 cm Gewicht pakket: 112 kg
MOTORVERMOGEN
Het motorvermogen bedraagt 2 pk en 1490 watt, getest bij de maximumsnelheid van 22 km/u en met een gewicht van 150 kg. Het gemiddelde stroomverbruik bedraagt 700 watt.
EXCLUSIEF: 35 UUR PER WEEK
De loopband Intense Run by Domyos is ontworpen voor intensief gebruik of om door het hele gezin te worden gebruikt, tot 35 uur per week. Het motorvermogen, de gevarieerde programma's, de dikte van de loopband en tal van andere functies maken deze loopband geschikt voor iedereen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, aan te passen aan je behoefte, ongeacht je sportief niveau.
CONSOLE VAN DE INTENSE RUN by Domyos
Console met touchscreen voor gebruiksvriendelijk navigeren zodat je optimaal profiteert van je sessie. 5 led-weergaven met de belangrijkste functies: duur, afstand, calorieën, snelheid, helling en hartslag. De console heeft bovendien: - een Bluetooth-sensor om je tablet te koppelen aan het gepersonaliseerde coaching systeem Domyos Econnected - twee luidsprekers van 5 watt, - een jackaansluiting (3,5 mm) met meegeleverde kabel - een verticaal draaibare ventilator
40 VOORINGESTELDE PROGRAMMA'S
Er werden 40 programma's opgesteld door een coach van Domyos, volgens vier doelstellingen: Fit en gezond, calorieën verbranden, uithoudingsvermogen en intervaltraining. Elk programma heeft een eigen: profiel, duur, snelheid en helling, en is daarenboven gemakkelijk te personaliseren en aan te passen aan jouw niveau. Voor een nog rijkere ervaring en om je sessies te bewaren, kun je de loopband koppelen aan de app Domyos E Connected.
EEN INTERACTIEVE LOOPBAND
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: de app legt je prestaties vast, en zo kan je je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of laat je uitdagen, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community!
CONTROLE VAN DE SNELHEID EN HELLING
De loopband INTENSE RUN by Domyos heeft shortcuts om de snelheid en de helling van de loopband snel te wijzigen tijdens je sessie. EXCLUSIEF: bluetooth afstandsbediening om nog nauwkeuriger te regelen zonder de console aan te raken! Gemakkelijk te bedienen zodat je in alle vrijheid kunt hardlopen!
HARTSLAGMETING
De loopband INTENSE RUN by Domyos wordt geleverd met een borstband zodat je op betrouwbare wijze je hartslag kunt volgen tijdens je trainingen. Bovendien kun je trainingszones instellen om nog doeltreffender te trainen: basistraining, drempeltraining, maximale hartslag ... De Intense Run by Domyos is je echte trainingspartner.
STILLE WERKING
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. We werken elke dag aan de verbetering van het geluidscomfort van onze loopbanden, om ze gebruiksvriendelijk te maken voor de sporter en zijn omgeving. De INTENSE RUN by Domyos haalt 54 dB bij een snelheid van 10 km/u, zonder loper.
OPBERGEN
De loopband INTENSE RUN BY DOMYOS is opvouwbaar, zodat je plaats wint wanneer je hem niet gebruikt. Onze ingenieurs bestudeerden zijn volume met het oog op een goed compromis tussen compactheid en stabiliteit. Berg je loopband op een droge plaats op, beschermd tegen stof, dan gaat hij langer mee. Dankzij de wielen kan je hem gemakkelijker verplaatsen. De dichtgeklapte loopband verplaats je door hem achteraan vast te nemen, bij de handgrepen achter de console.
DE VOORDELEN VAN EEN LOOPBAND
Wandelen of hardlopen is de ideale manier om in conditie te blijven, af te slanken of je hart en bloedvaten te versterken. Met de loopband INTENSE RUN by Domyos kan je thuis trainen, ongeacht de weersomstandigheden, en heel gemakkelijk sport in je dagelijks leven integreren. Je kunt er je trainingen mee afstemmen op je doelstellingen en op je vormpeil, zodat je comfortabeler en efficiënter traint.
KLANTENDIENST / ASSISTENTIE / GEBRUIKSAANWIJZING
Ga naar onze site www.decathlon.nl voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Vrouw
  26 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super

  Tichý, jednoduchý.

 • 08 maart 2019
  That review has been deposited on this product version
  Tolles Produkt

  Die Programme sind abwechslungsreich und erfüllen seinen Zweck.Die Geschwindigkeit von bis zu 22 km/h reichen vollkommen für Anfänger .

 • 25 februari 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Genial

  Super klasse

 • 22 februari 2018
  That review has been deposited on this product version
  Buena maquina

  Buena cinta de correr a un gran precio

 • Vrouw
  40-49
  27 februari 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Excellent produit

  Montage simple et rapide.
  Console simple et facile d’utilisation

 • Vrouw
  19 november 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Futópad

  Nagy, kényelmes futófelület, szuper edzésprogramok, egyszerűen imádom!!

NAAR BOVEN