Loopband T900B

Ref.
8529879
Users reviews
4.14 / 5 206 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.9 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
De loopband T900 is geschikt om regelmatig en zeer intensief te trainen. Hij wordt je ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
649,99 €599,99 €*
waarvan eco-bijdrage
6,02 €
Veelzijdigheid
Maximumsnelheid van 18 km/u en helling tot 10%.
Draagcomfort
Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, geschikt voor wie grote passen zet.
Coaching
32 instelbare sessies en compatibel met de app Domyos E-Connected.
Compactheid
Opklapbare loopband
Montagetijd
Gemonteerd in 45 minuten met 2 personen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Extra delen : 75.0% Polystyreen, Extra delen : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Tafelblad : 40.0% Koper, Tafelblad : 35.0% Staal, Tafelblad : 10.0% Messing, Tafelblad : 10.0% Epoxy, Tafelblad : 5.0% Aluminium Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

TIPS

Opslag Tips
Opbergen in een droge ruimte, beschermd tegen stof.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 130 kg. Voor thuisgebruik, 5 u/week.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Met deze loopband kun je je trainingen gemakkelijk integreren in je dagelijkse leven. Slecht weer, vervuiling, een druk gezinsleven, geen geschikte routes.... Al die factoren zijn geen belemmeringen meer om te trainen, je bereikt gemakkelijker je doelstellingen!
Console
De console is het belangrijkste element van je loopband. Bij Domyos hebben we er extra op gelet om de console gebruiksvriendelijk en eenvoudig te maken. De verlichte display geeft je alle informatie over je training: tijd, afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, calorieën, hartslag per minuut, en een visuele weergave van je workout. Met de acht sneltoetsen om de snelheid en helling aan te passen selecteer je snel je trainingssnelheid, vooral handig wanneer je het tempo varieert.
Mogelijkheden van de console
De console van de loopband T900 biedt tal van opties om alles uit je training te halen: - luidsprekers opzij en 3,5 mm jackkabel (meegeleverd) om je apparaat aan te sluiten, - centrale ventilator, - Bluetooth-sensor om je loopband te koppelen met de app E-Connected van Domyos - USB-aansluiting om je telefoon op te laden - tablethouder - twee opbergbakjes opzij
32 voorgeprogrammeerde sessies
Een Domyos-coach heeft op basis van vier doelstellingen 32 sessies opgesteld: fit & gezond, calorieën verbranden, uithouding en intervaltraining Elke sessie heeft een specifiek profiel en duur en specifieke snelheden en hellingsgraden, om je doelen te halen en variatie in je trainingen te leggen. Je kunt op elk moment de intensiteit van de training aanpassen aan je niveau!
Compatibel met de apps Domyos E-Connected en Kinomap
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kan je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of laat je uitdagen, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community!
Hartslagmeting
De loopband T900 wordt geleverd met een hartslagband om je hartslag continu te meten, en manuele sensoren voor een schatting van je huidige hartslag tijdens het sporten. Raadpleeg een arts voordat je (opnieuw) begint te sporten of als je een pacemaker draagt. Een professionele sportcoach kan je helpen om je doelhartslagzones te bepalen zodat je gemakkelijker je doelen haalt.
Motorvermogen
Het continuvermogen van de motor van de T900 bedraagt 1,5 pk en 1305 watt. Het gemiddelde stroomverbruik bedraagt 370 watt (voor een hardloper van 90 kg aan een snelheid van 8 km/u)
Comfortabel dempingsysteem
Het dempingsysteem van de T900 werd bestudeerd om een goede hardloopdynamiek en tegelijk een optimaal comfort te bieden. Hardlopen op een loopband vermindert de impact en is minder belastend voor je lichaam.
Stille werking
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. We werken elke dag aan de verbetering van het geluidscomfort van onze loopbanden, om ze gebruiksvriendelijk te maken voor de sporter en zijn omgeving. De T900 loopband produceert 52 dB, gemeten bij een snelheid van 10 km/u, zonder hardloper. Dit is een van de stilste loopbanden uit het Domyos-assortiment!
Opbergen
De T900 is inklapbaar om hem compact op te bergen. Ingeklapt heb je een vloeroppervlakte nodig van 133 x 88 cm. Om de levensduur van je loopband te verlengen, raden we je aan hem op een droge en stofvrije plaats op te stellen en te bewaren. En dankzij de wielen kun je hem gemakkelijker verplaatsen.
Afmetingen en gewicht
Afmetingen in gebruik: L 185 x B 88 x H 147 cm Afmetingen opgeklapt: L 133 x B 88 x H 150 cm Gewicht loopband: 89 kg Afmetingen pakket: L197 x B77 x H28 cm Gewicht pakket: 98 kg
Klantendienst / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.decathlon.nl voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Man
  03 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Goed apparaat

  Heel fijn en goed werkende loopband

 • Vrouw
  50-59
  03 april 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Loopband is prima

  Loopband is prima voor ons. Hij wordt dagelijks gebruikt en is gemakkelijk in gebruik

 • Man
  20-29
  14 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Please how fix error E12?

  Please

4.9 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • Man
  20-29
  09 januari 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Question about power and output performance

  We would like to know the technical parameters regarding horse power and output performance of the given product.

 • 31 juli 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  tres bien

  tres bien

 • 25 januari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Parfait

  Très pratique et agréable lors de l'utilisation
  Juste un peu lourd lors du montage ;-)

NAAR BOVEN