Loopband T900C, inclusief 32 trainingsprogramma's

Ref.
8542703
Users reviews
4.13 / 5 267 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.92 / 5 12 Reacties
Pluspunt van het artikel
De loopband T900 is geschikt om regelmatig en zeer intensief te trainen. Hij wordt je ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.
649,99 €*
waarvan eco-bijdrage
6,02 €
Veelzijdigheid
Maximumsnelheid van 18 km/u en helling tot 10%.
Draagcomfort
Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, geschikt voor wie grote passen zet.
Coaching
32 sessies met voorgeladen doelstellingen, aanpasbaar volgens het niveau
Connectiviteit
Compatibel met de apps Domyos e-Connected en Kinomap
Compactheid
Opklapbare loopband
Montagetijd
Gemonteerd in 45 minuten met 2 personen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Extra delen : 75.0% Polystyreen, Extra delen : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Tafelblad : 40.0% Koper, Tafelblad : 35.0% Staal, Tafelblad : 10.0% Messing, Tafelblad : 10.0% Epoxy, Tafelblad : 5.0% Aluminium Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

TIPS

Opslag Tips
Opbergen in een droge ruimte, beschermd tegen stof.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 130 kg. Voor thuisgebruik, 5 u/week.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Met deze loopband kun je je trainingen gemakkelijk integreren in je dagelijkse leven. Slecht weer, vervuiling, een druk gezinsleven, geen geschikte routes ... Al deze factoren vormen geen belemmeringen meer om te trainen, je bereikt gemakkelijker je doelstellingen!
Console
De console is het belangrijkste element van je loopband. Bij Domyos hebben we extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van de console. Het verlichte display geeft je alle informatie over je training: tijd, afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, calorieën, hartslag per minuut, en een visuele weergave van je work-out. Met de acht sneltoetsen om de snelheid en helling aan te passen, selecteer je snel je trainingssnelheid, vooral handig wanneer je het tempo varieert.
Mogelijkheden van de console
De console van de loopband T900 biedt tal van opties om alles uit je training te halen: - luidsprekers opzij en 3,5 mm jackkabel (meegeleverd) om je apparaat aan te sluiten, - centrale ventilator, - Bluetooth-sensor om je loopband te koppelen met de app e-Connected van Domyos, - USB-aansluiting om je telefoon op te laden, - tablethouder, - twee opbergbakjes opzij.
32 voorgeprogrammeerde sessies
Een Domyos-coach heeft op basis van vier doelstellingen 32 sessies opgesteld: fit en gezond, calorieën verbranden, uithouding en intervaltraining Elke sessie heeft een specifiek profiel, een welpbepaalde duur en specifieke snelheden en hellingsgraden om je doelen te halen en variatie in je trainingen te brengen. Je kunt op elk moment de intensiteit van de training aanpassen aan je niveau!
Compatibel met de apps Domyos e-Connected en Kinomap
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community!
Hartslagmeting
De loopband T900 wordt geleverd met een hartslagband om je hartslag continu te meten, en met manuele sensoren voor een schatting van je huidige hartslag tijdens het sporten. Raadpleeg een arts voordat je (opnieuw) begint te sporten of als je een pacemaker draagt. Een professionele sportcoach kan je helpen om je doelhartslagzones te bepalen zodat je gemakkelijker je doelen haalt.
Motorvermogen
Het continuvermogen van de motor van de T900 bedraagt 1,5 pk en 1.305 watt. Het gemiddelde stroomverbruik bedraagt 370 watt (voor een hardloper van 90 kg aan een snelheid van 8 km/u)
Comfortabel dempingsysteem
Het dempingsysteem van de T900 werd bestudeerd om een goede loopdynamiek en tegelijk een optimaal comfort te bieden. Lopen op een loopband vermindert de impact en is minder belastend voor je lichaam.
Stille werking
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. We werken elke dag aan de verbetering van het geluidscomfort van onze loopbanden, om ze gebruiksvriendelijk te maken voor de sporter en zijn omgeving. De T900 loopband produceert 52 dB, gemeten bij een snelheid van 10 km/u en zonder loper. Dit is een van de stilste loopbanden uit het Domyos-assortiment!
Opbergen en opslag
De T900 is opklapbaar om hem compact op te bergen. Opgeklapt neemt hij een vloeroppervlakte in van 133 x 88 cm. Om de levensduur van je loopband te verlengen, raden we je aan hem op een droge en stofvrije plaats op te stellen en te bewaren. Dankzij de wielen kun je hem gemakkelijker verplaatsen.
Afmetingen en gewicht
Afmetingen in gebruik: L 185 x B 88 x H 147 cm Afmetingen opgeklapt: L 133 x B 88 x H 150 cm Gewicht loopband: 89 kg Afmetingen pakket: L 197 x B 77 x H 28 cm Gewicht pakket: 98 kg
Klantendienst / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.decathlon.nl voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Vrouw
  19 augustus 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Meer van verwacht

  Voelt heel onnatuurlijk als je er op loopt.

 • Vrouw
  40-49
  23 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Loopband functioneert niet/ klantenservice slecht

  Loopband conform handleiding in elkaar gezet. Handleiding is duidelijk. Echter t apparaat werkt niet en geeft meteen een foutcode aan. De motor lijkt niet goed te werken en krijgt de band amper aan t draaien. Dan wil je t lieftst bellen met een klantenservice maar dat gaat blijkbaar niet. Je kunt enkel een contactformulier per mail indienen. Drie dagen later krijgen we pas een mail waarin wordt gesteld wordt dat ze ons geprobeerd hebben te bellen, wat niet klopt aangezien we geen gemiste oproepen hebben..... dus maar zelf gebeld want nu hebben we wel een tel nummer in de mail. We worden zeer laconiek te woord gestaan en krijgen tips om te proberen. Die tips hebben echter geen effect. We krijgen te horen dat er er dan een monteur moet langskomen. Dagen later nog niets vernomen en maar weer zelf gemaild. We krijgen dan pas de bevestiging dat onze vraag door is gestuurd en dat er binnen 5 werkdagen contact met ons wordt opgenomen. Gaat lekker zo!! Ik had voor dit geld wel een beter product en een betere service verwacht.

  Antwoord van het merk :

  Beste Daisy,


  Wat vervelend om te horen dat uw ervaring niet goed is geweest. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Onze klantenservice heeft het momenteel heel druk, het kan daarom inderdaad iets langer duren dan u gewend bent van ons. Mocht u whatsapp hebben dan kunt u ook altijd daarmee bereiken.


  Met vriendelijke groet,


  Eline

 • Vrouw
  30-39
  01 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

  Na enige tijd moeten wachten eindelijk deze loopband mogen ontvangen. Helaas meldde de bezorger dat de band veel lawaai zou maken en daarom vaak werd terug gestuurd (klachten van buren)... een beetje teleurgesteld de loopband naar boven gebracht (100 kg... geen makkie) en geïnstalleerd. Gekleurd startte ik de band en ben gaan proeflopen/rennen.... Perfect! Helemaal geen lawaai (loopband staat op vloerbedekking). Mijn dochter hoort niks als ze ligt te slapen van de band die de kamer er naast staat. Dik tevreden met functies en ook met de geluidboxen, bluetooh, USB aansluiting, helling, ingebouwde ventilator.

4.92 / 5 12 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • Vrouw
  30-39
  17 juli 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Easy and Steady

  This equipement is a perfect fit for a Home Gym. I am able to even have an ease to store it away while not using it. Fantatic to keep myself fit while covering my distance to run for the day.

  Antwoord van het merk :

  Hi Hemalatha,


  Thank you for taking the time to write a review on the T900C Treadmill! We are glad to hear that the product is working well for you!


  The T900C Treadmill console comes equip with 32 workouts with pre-set goals that adjust according to your skill level! You can also connect your phone to your console via the Domyos E Connected app for you to keep track of your cardio workouts!


  Do feel free to leave a review on our other Decathlon products and we hope to see you in our stores soon!


  Fatin

 • 27 augustus 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Appareil acheté pour un…

  Appareil acheté pour un cadeau d'anniversaire. Notre ami est enchanté par le tapis de course !
  Facile à installer et simple dans l'utilisation des programmes !

 • 21 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Après environ un mois…

  Après environ un mois d'utilisation, bon produit assez silencieux et très pratique pour du fartlek, et la course à allure. A voir avec le temps mais pour le moment au top.

NAAR BOVEN