Naadloze 7/8-legging yoga oudroze

Ref.
8491791
Users reviews
4.82 / 5 11 Reacties
Pluspunt van het artikel
Op zoek naar een perfect zittend kledingstuk om de neerwaartse hond te doen? Dankzij zijn naadloze afwerking kun je deze legging helemaal vergeten en je volledig concentreren op je ademhaling!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Aansluitend en soepel, volgt de natuurlijke elasticiteit van de huid.
Zweetafvoer
Technische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Irritatiewerend
Naadloos, om niet te schuren.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 58.0% Polyamide, Hoofdstof : 38.0% Polyester, Hoofdstof : 4.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe ontwerpen wij onze artikelen?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwerpen we (milieuvriendelijke) artikelen die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. Wij zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.82 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Vrouw
  20-29
  03 januari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Total freedom!

  Ik droeg tot nu toe altijd loopbroeken. Stretchy, maar nauw aansluitend. Ik dacht er niets van verschil ging zijn tussen een gewone sportbroek en een yogabroek. Tot ik deze aantrok... Het voelt letterlijk alsof je niets aan hebt en de bewegingsvrijheid is zalig. Wat een verschil als ik nu yoga doe! Ik kan veel dieper en makkelijker ademen. Zo blij dat ik dit gekocht heb.

 • Vrouw
  20-29
  03 december 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Amazing product for intensive yoga or dynamic yoga

  Its a seamless body fitting pant for intensive or dynamic yoga,amazing stretch-ability required for Surya namaskar,dhanur aasan,Hatha Yoga

 • Vrouw
  40-49
  02 augustus 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Love them

  I want more of these in different colours. Super stretchy, similar to gym shark leggings but without the ridiculous price tag. Very comfortable, great for any gym activity.

NAAR BOVEN