Naadloze 7/8-yogalegging voor dames gemêleerd roze

Ref.
8491791
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Op zoek naar een perfect zittend kledingstuk om de 'omlaagkijkende hond' te oefenen? Dankzij zijn naadloze afwerking kun je deze legging helemaal vergeten en je volledig concentreren op je ademhaling!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
De stof is elastisch zodat je ongehinderd kunt bewegen.
Zweetafvoer
Technische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Irritatiewerend
Naadloos, om niet te schuren.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 58.0% Polyamide, Hoofdstof : 38.0% Polyester, Hoofdstof : 4.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
dynamische yoga: Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot yoga...
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op maximum 30°. Mag niet in de droger. Niet strijken. De manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

Bijkomende informatie

7/8-yogalegging
De legging werd ontworpen om je een maximale bewegingsvrijheid te geven bij de lessen dynamische yoga. De kleding zit als een tweede huid en volgt elke beweging, ideaal bij omgekeerde houdingen.
Het ontwerp van onze yoga artikelen:
Tijdens je yogasessies is comfort zeer belangrijk. Daarom is de hele kledinglijn van Domyos erop gericht om je zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven. Onze kleding is zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. Ze is getest tijdens het gebruik, we passen ze bovendien regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Voor wie is dynamische yoga (ashtanga, hot yoga...) geschikt?
Dynamische yoga is geschikt voor iedereen die graag een fysiek veeleisende bewegingsvorm wil beoefenen, of die al een andere sport beoefent zoals hardlopen, duiken, surfen, dansen ... waarbij veel concentratie, lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht worden gevergd. Yoga is immers zeer heilzaam in combinatie met andere activiteiten, je ziet trouwens ook steeds meer topsporters die belangstelling hebben voor yoga.

Users reviews

 • Vrouw
  40-49
  02 augustus 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Love them

  I want more of these in different colours. Super stretchy, similar to gym shark leggings but without the ridiculous price tag. Very comfortable, great for any gym activity.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

14,99 €*
4.00 / 5 4 Reacties
  14,99 €*
  5.00 / 5 4 Reacties
   14,99 €*
   4.00 / 5 2 Reacties
    NAAR BOVEN