Onzichtbare fitnesssokken 2 paar wit

Ref.
8353156
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
De Domyos-fitnesssokken zijn gemaakt uit een garen dat blaarvorming voorkomt onder de voorvoet, de plaats waar je het meest op steunt bij fitness.

6 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Irritatiewerend
Specifieke vezels die het risico op blaren onder de voorvoet beperken.
Ademend vermogen
Tricot op de bovenkant dat de transpiratie absorbeert en afvoert.
Positiebehoud product
Meer ondersteuning aan de enkel, voetwelving en voorvoet.
Draagcomfort
Extra comfortabel aan hiel en tenen.

DE KENMERKEN

Kleuren
verkrijgbaar in 5 kleuren
Samenstelling
Sokken : 95.0% Polyamide, Sokken : 5.0% Elastaan
Ontworpen voor
de fitness.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp van de accessoires van Domyos
Het volledige assortiment accessoires is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij fitness. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen omdat wij willen dat je fitness-sessies in de eerste plaats leuk en ontspannend blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Producttest
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Waarom fitnesssokken dragen?
Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone. We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores

 • Vrouw
  20-29
  08 januari 2018
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sehr gut. Größe fällt, für mich, relativ groß aus

  Ich habe mich diesmal für eine Nummer kleiner entschieden. Schuhgröße 39/40 habe ich sonst und bin aber mit den 35-38 Socken gegangen. Sie rutschen nicht vom Fuß, liegen eng und geschmeidig an, keine Schweißfüße nach 2h Ausdauer-& Kraftsport. 39–42 passen zwar auch, aber gehen für mich zu weit über den Knöchel nach oben. Außerdem habe ich sehr schmale Füße und dadurch liegen die eine Nummer kleiner auch besser am Fuß an. Sehr zufrieden. Weiß, schwarz, grau und auch die farblich gemixten Socken davon sind super. Sind inzwischen meine einzigen Socken für den Sport wo ich 5x die Woche hingehe. Haben mich komplett überzeugt.

NAAR BOVEN