Peuter T-shirt met lange mouwen voor gym wit

Ref.
8352517
Pluspunt van het artikel
Basic T-shirt voor de gym. 100% gekamd katoen met lange vezels… gegarandeerd zacht! Grote halsopening om makkelijk aan te trekken.
Zachtheid
In 100% katoen. Lange vezels … gegarandeerd zacht. Gekamd katoen.
Gemakkelijk aan en uit
Grote halsopening om makkelijk aan te trekken.

DE KENMERKEN

Maten
van 1 tot 4 jaar
Verkrijgbaar in
wit
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen Inzetstuk : 95.0% Katoen, Inzetstuk : 5.0% Elastaan
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Dat parcours bestaat uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, tunnels, rollen, trampoline enz.) waar de kleintjes op kunnen stappen, rennen, springen, hun evenwicht bewaren, klauteren, rollen enz.
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit om aan gymnastiek te doen?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of broek in soepel tricot, een vest of een joggingpakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
T-shirt met lange mouwen in 100% katoen.
Uitstekende waarde-prijsverhouding voor dit shirt met lange mouwen in 100% katoen. Een basisstuk voor de gym of voor elke andere sport.
NAAR BOVEN