Scheen- en voetbeschermer voor karate blauw

Ref.
8154469
Pluspunt van het artikel
Deze scheen- en voetbeschermer is voorzien van dik schuim om optimaal te beschermen bij gevechten. De voetbeschermer is afneembaar zodat je hem ook apart kunt gebruiken.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Ergonomische beschermer om perfect te blijven zitten tijdens het gevecht.
Bescherming tegen schokken
Dik schuim op de scheen en voet voor een optimale bescherming.
Sterk
Polyurethaan bekleding, hoge dichtheid schuim voor meer slijtvastheid.

DE KENMERKEN

Maten
van S tot XL
Kleur
blauw
Samenstelling
polyurethaan.
Samenstelling
Structuur : 50.0% Polyester, Structuur : 50.0% Polyurethaan Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Ontworpen voor
het beschermen van voeten en schenen van de vechtsporter: martial arts, boksen, kickboksen, muay thai, full contact.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Met de hand wassen met koud water.

Bijkomende informatie

Ontwerp
Dit model bestaat uit twee delen die je kunt losmaken van elkaar: - scheenbeschermer - voetbeschermer. De scheen- en voetbeschermers voor karate zijn vervaardigd met dik schuim dat het volledige scheenbeen en de wreef bedekt, om je optimaal te beschermen tegen schokken. Door de bekleding in kunstleer (polyurethaan) is deze beschermer zeer slijtvast. De brede elastieken met klittenband zorgen ervoor dat de beschermer goed blijft zitten om je scheenbeen en onder je voet.
Hoe scheenbeschermers kiezen?
- Voor trainingen kun je een klassiek model gebruiken. - Voor wedstrijden draag je beter een model dat werd goedgekeurd door de WKF (World Karate Federation).
Welke maat van scheenbeschermers kiezen?
De maten van scheen- en voetbeschermers worden uitgedrukt in S, M, L. - Maat S: komt overeen met lichaamslengte 134 -152 cm - Maat M: komt overeen met lichaamslengte 152 -170 cm - Maat L: komt overeen met lichaamslengte 170 -188 cm - Maat XL: komt overeen met lichaamslengte 188 -200 cm Pas de scheen- en voetbeschermer aan met de elastieken met klittenband aan de achterkant.
Gebruikstips
Worden gedragen met blote voeten, zonder sokken. Laat je scheenbeschermers steeds goed drogen na gebruik. Zo voorkom je dat ze onaangenaam ruiken en verleng je de levensduur van je beschermers.
Onderhoudstips
Schoonmaken met een vochtige doek en een sopje. Laat drogen bij kamertemperatuur. Niet in de buurt van een warmtebron, bijv. een radiator, plaatsen.
NAAR BOVEN