Schuimrubberen yogablok donkergrijs

Ref.
8351158
Pluspunt van het artikel
Waardevolle hulp bij de houdingen! Licht en zacht, handig om mee te nemen naar de yogales, om op te zitten of voor yogahoudingen. Afmeting: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm
Stabiliteit
Helpt om het evenwicht te zoeken. Afmeting: 22 x 13,5 x 7,5 cm.
Lichtheid
Gewicht: 90 g. Makkelijk op te bergen en te dragen. Dichtheid: 35 kg/m³ +/-10%.
Zachtheid
In zacht schuimrubber, voelt aangenaam aan.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Main part : 95.0% Foamed Polyethylen, Main part : 5.0% Foamed EVA
Ontworpen voor
yoga.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Reinigen met een vochtig doekje en etherische oliën.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

 

Door te oefenen met het yogablok van Domyos werk je aan een beter evenwicht.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.

 

Bijkomende informatie

Waarvoor kun je het schuimrubberen yogablok gebruiken? Afmeting: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm.
Dit yogablok helpt om vorderingen te maken in de houdingen. Het blok kan ook je kussen of zafu vervangen tijdens het mediteren of in de bliksemhouding, om de enkels te ontlasten (het blok is soepel en zacht en bovendien zeer licht, zodat je het kunt meenemen in je tas). Voor meer veeleisende houdingen (bijvoorbeeld de halve maan: Ardha Chandrasana), waarbij je hele lichaamsgewicht op het blok komt te rusten, kies je beter voor een blok uit kurk of hout. Die zijn zwaarder, maar ook stabieler.
Het yoga-assortiment:
Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. We werken in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

Tips

 • YOGA
  conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

  Ontdek de Yogablok van Domyos, een accessoire waarmee je je soepelheid kunt trainen voor een progressieve yogasessie.

  (2)
 • YOGA

  Wat denk je ervan om je lichaam te bevrijden van al die onnodige spanning? Herhaal deze energieke oefeningen elke morgen om je meer zen te voelen en je zelfvertrouwen terug te winnen. Gegarandeerde boost!

  (2)
 • YOGA
  conseils-yoga-astuce-yoga-pour-adolescents

  We zien steeds meer workshops, stages en andere kennismakingsmogelijkheden met yoga om ons heen, vooral voor het jongere publiek. Ontdek de gunstige effecten van yoga voor jongeren.

 • YOGA
  conseils-yoga-bien-choisir-quel-tapis-de-yoga-choisir

  Het is van essentieel belang dat u uw wellness-oefeningen in alle rust kunt uitvoeren. Daarnaast raden we u aan een geschikt oefenmatje te gebruiken. Domyos helpt u graag bij uw keuze!

NAAR BOVEN