4,99 €*

Reviews on

Schuimrubberen yogablok donkergrijs

3.77 / 5 13 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 maart 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    yogablok

    Ideaal om je handen of hoofd te ondersteunen

  • Vrouw
    40-49
    05 november 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Prima yogablok

    Goede kwaliteit en correcte prijs

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    17 oktober 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Yogablok donkergrij.

    Ik gebruik deze blokken voor stretchen en ben er zeer tevreden mee.

  • Vrouw
    50-59
    23 juni 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Handig blokje

    De laatste hoogte (plat) goed voor kleermakesrzit en de rechtstaande blok goed voor op je knieên. Daarbij voel het zacht aan. Super!

  • Vrouw
    40-49
    20 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    zachte yogablokjes

    De blokjes zijn te zacht...

    Antwoord van het merk :


    Geachte,
    Onze excuses dat deze blok niet voldoet aan je verwachtingen. Ifv de yoga die je doet of wat je zelf nodig hebt, hebben we 3 modellen yoga blokken in ons assortiment.
    Dit gaat van het basis model dat zacht is (deze die je gokocht hebt) tot een iets groter en harder model over een volledig kurken blok.
    Bekijk het aanbod via: https://www.decathlon.be/nl/search?Ntt=yoga%2520blok
    Indien gewenst kan je alvast naar één van onze winkels komen om eventueel je blok te ruilen voor de betere of je geld terug te krijgen indien gewenst. Breng enkel je kasticket of klantenkaart mee.
    Sportieve groetjes,
    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    03 juli 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Licht en heel gebruiksvriendelijk

    Licht en heel gebruiksvriendelijk, enige minpunt: er komen heel vlug deuken in.

  • Man
    20-29
    28 juni 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goed voor de prijs

    Goed voor zijn prijs, doet wat het moet doen maar persoonlijk heb ik toch liever de kurken versie. duwt niet zo in als deze.

  • Vrouw
    20-29
    20 januari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Niet stevig genoeg

    Helaas pas gemerkt tijdens de yogasessie: dit is geen goede yogablok! helemaal niet stevig, zelfs niet om gewoon op te zitten want zakt in.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Bedankt voor de feedback en onze excuses dat dit product niet volledig voldoet aan de verwachtingen. We hebben 2 modellen van yoga bricks. Deze die je hebt uit kunststof en we hebben ook een kurken versie. Deze laatste is iets groter en steviger en zal meer voldoen aan je verwachtingen.
    Ik stel dan ook voor dat je uw blok terug brengt naar de winkel en eventueel deze kurken versie koopt. Of je kan ook gewoon je geld terug krijgen.
    Info kurken zie link: http://nl.decathlon.be/yoga-blok-id_8339945.html

    Sportieve groetjes,
    Tom

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    09 mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Lichtgewicht

    Dit is een prettig lichtgewicht en zacht yogablok, makkelijk in gebruik door de afgeronde randen. Maar daardoor en doordat het zo licht is, mist het een beetje aan stabiliteit. Het grijs is nogal saai - wat leuke kleurtjes zou een meerwaarde zijn.

  • Vrouw
    20-29
    05 juni 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Perfect match and good quality

    Fits perfect for my daughter needs for strength and flexibility classes

NAAR BOVEN