Set van 2 paar sokjes voor kleutergym wit

Ref.
3851376
Pluspunt van het artikel
Set van 2 paar halfhoge sokjes met hoog aandeel katoen, erg comfortabel voor kleine kleutervoetjes!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
Deze sokjes zijn voornamelijk gemaakt uit katoen en dus gegarandeerd zacht.
Positiebehoud product
Elastische boord om te voorkomen dat de sokjes afzakken.

DE KENMERKEN

Maten
van 19/22 tot 27/30
Samenstelling
Sokken : 71.0% Katoen, Sokken : 27.0% Polyamide, Sokken : 2.0% Elastaan, Sokken : 0.0% Elastodieen
Ontworpen voor
kleuter- en peutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30°. Hoeft niet te worden gestreken.

Bijkomende informatie

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Zo legt het meteen de basis voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven beperkt. Bovendien is sporten in groep goed voor de sociale vaardigheden van een kind en draagt het bij tot zijn persoonlijke ontplooiing.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
De beoefening:
Wat is peuter- en kleutergym? Het gaat om leuke, speelse turnoefeningen in de vorm van een behendigheidsparcours, aangelegd met behulp van aangepast materiaal, en onder begeleiding van een leraar. Het parcours bestaat uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De outfit:
Wat is de beste outfit voor kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een shortje of lang broekje in soepel tricot, een vestje of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen. De schoenen van Domyos zijn handig om naar de peuter- of kleutergym te gaan en zijn ter plaatse snel uit te trekken en om te wisselen voor gymschoentjes!
NAAR BOVEN