T-shirt Fitness Energy cardiotraining voor heren blauw

Ref.
8352426
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Dit lichte en ademende T-shirt absorbeert de transpiratie en voert die naar buiten af voor meer comfort. Het recht model is geschikt voor elk figuurtype.

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zweetafvoer
Je huid blijft droog, de stof voert de transpiratie doeltreffend af.
Milieuvriendelijk
Vergelijking: heren T-shirt met korte mouwen - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
wie licht intensief aan fitness (cardiotraining) doet.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op maximum 30°. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Bijkomende informatie

Ontwikkeling van onze kleding voor cardiotraining
De volledige kledinglijn is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen zodat je cardiotrainingen ontspannende en leuke momenten blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Onze artikeltests
Al onze artikelen worden ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In samenwerking met ons lab voor onderzoek en ontwikkeling en onze ingenieurs testen we al onze stoffen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie, zodat we jouw training zo comfortabel mogelijk kunnen maken.
Wist je dit?
Als je wilt afvallen, is een matig intensieve activiteit (op ongeveer 70% van je maximale hartslag) gedurende langere tijd ( > 50 minuten) beter dan een korte maar heel zware inspanning. Zo zal je immers eerder putten uit de vetten dan uit de suikers in je lichaam. Bovendien is dit gemakkelijker, zodat je meer geniet van de activiteit en meer zin hebt om het nog eens te doen!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores

 • Man
  30-39
  20 augustus 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Gute Qualität

  Schon paarmal gewaschen. Sogar bei 40°C
  Farbe geht nicht aus, Form bleibt stabil. Gutes Tragegefühl

NAAR BOVEN