T-shirt onderkleding judo voor volwassenen wit en zwart

Ref.
8545492
Pluspunt van het artikel
Eindelijk aan judo aangepaste onderkleding! De snit van je T-shirt volgt mooi je bewegingen en de kraag beschermt je nek tegen wrijving. Zo kan jij je blijven focussen op je judo!
Irritatiewerend
De snit van de kraag van het T-shirt beschermt je nek tegen wrijving.
Zweetafvoer
Blijf droog: de ademende stof en de luchtige mesh voeren de transpiratie af.
Bewegingsvrijheid
Beweeg vrij: de soepele stof sluit mooi op je lichaam aan.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Inzetstuk : 86.0% Polyester, Inzetstuk : 14.0% Elastaan
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Laurent, ontwerper bij Outshock, vertelt over dit T-shirt dat speciaal ontworpen werd voor het judo:
"Vaak dragen judoka's T-shirts in katoen. Een wit T-shirt is trouwens verplicht bij dameswedstrijden. En heren willen niet altijd een bloot bovenlijf onder hun judopak. Dus hebben we een T-shirt ontworpen dat aangepast is aan het judo. We stelden vragenlijsten op voor onze sportpartners en sommige judoka's droegen de prototypes tijdens de Franse kampioenschappen. We wilden ook een aantrekkelijk geprijsd product. Ik wist hoe het product eruit moest zien. We zijn er trots op."
De kraag werd ontworpen voor het judo en vermijdt irritaties!
Bij judo wordt de tegenstander vaak bij de kraag vastgenomen. Vooral bij de start van het seizoen zien we dat de nekhuid hierdoor geïrriteerd geraakt. Om wrijving en irritatie te vermijden, hebben we een T-shirt ontworpen met een brede en opstaande kraag die onder de kraag van het judopak komt te zitten. Zo kun je voluit gaan van bij de eerste trainingen van het seizoen!
Een T-shirt dat je huid beschermt... maar ook je judopak!
Je T-shirt beschermt je nek tegen irritatie, maar ook je judopak tegen transpiratie: Zweet vergeelt de witte kleur van het judopak.Om de transpiratie te absorberen en snel af te voeren, kozen we voor een stof in elastaan en polyester aan de zijkanten, met veel verluchting.En het ontwerp? De bovenkant van het T-shirt blijft sober voor wanneer de judovest openvalt. Het wit/grijze patroon op de overige delen doet denken aan het rijstkorrelmotief van de judopakstof.
Een T-shirt dat goed past, voel je nauwelijks!
"Om bewegingsvrijheid te garanderen, kun je kiezen voor een ruime snit, maar dat is onder een judopak niet echt praktisch. Dus kies je een passende snit, die de vorm van het lichaam en de bewegingen volgt."Daarom kozen we voor een stof in polyester: die volgt je bewegingen.En om brede voorwaartse armbewegingen te vergemakkelijken, zijn de zijkanten van het T-shirt gemaakt van een polyester/elastaan-mengeling voor nog meer elasticiteit!
Een gepassioneerd team en een groeiende community:
Meer weten? Afspraak op de sociale media: "We willen je graag het Outshock-gamma voor martial arts voorstellen. Sluit je aan bij Judo by Outshock op Facebook. Je vindt er alle informatie.Afgelopen zomer hadden we de kans om samen te trainen met Dorine, een medewerkster uit Kenia.Daarna hebben we al onze prototypes voor judopakken opgestuurd naar de kinderjudoclubs in Naïrobi.We willen graag bijdragen aan het judo."
NAAR BOVEN