Short met roze tailleband en lovertjes

Ref.
8490172
Pluspunt van het artikel
Deze short voor turnen is ademend en machinewasbaar (op 30° C). Bovendien kan je er vrij in bewegen. Je ziet er schitterend uit, zowel tijdens de training als in wedstrijden!

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
Zachte stof met elastaan voor een grote bewegingsvrijheid!
Onderhoudsgemak
Machinewas op 30°, binnenstebuiten. Geen wasverzachter. Mag niet in de droger.
Zweetafvoer
Verzekert een goed ademend vermogen tijdens het turnen.
Milieuvriendelijk
SCORE E - Vergelijking: meisjesshort - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 85.0% Polyester, Hoofdstof : 15.0% Elastaan
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Deze short heeft een geschiedenis...
Gymzalen zijn ons onderzoeksterrein! Ons ontwerpteam heeft de short getest in reële omstandigheden. Hij werd gedragen door gepassioneerde turnsters tijdens hun trainingen en wedstrijden, zo kon elke situatie gesimuleerd worden.
Hoe een turnoutfit kiezen?
De raad van ons ontwerpteam: De perfecte trainingsuitrusting voor een gymnaste is een mouwloos turnpakje, een short of een legging. Ze zorgen ervoor dat je in alle vrijheid en met alle vertrouwen elke oefening kan uitvoeren. Een turnpakje is niet verplicht tijdens trainingen, maar wel op wedstrijden.
Waarom een short dragen?
Met dit shortje kan je je bewegingen correct uitvoeren, zonder dat je door je kledij gehinderd wordt of het te warm krijgt.
Hoe je turnkleding onderhouden?
Wij weten dat je tijd kostbaar is, en daarom mag al onze turnkleding in de wasmachine! Let daarbij wel op een paar dingen om ervoor te zorgen dat de kleding lang meegaat: was je kleding binnenstebuiten, op een temperatuur van 30°C en centrifugeer op laag toerental. Mag niet in de droger.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN