Sport bh 100 voor fitness, Domyos

Ref.
8484547
Users reviews
3.67 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
De sportbeha met lichte ondersteuning is onmisbaar voor activiteiten met lage impact. De uiterst zachte stof voert de transpiratie af. Sportieve fitnesslook!

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Licht: beperkt het bewegen van de borsten* met 16% bij sporten met lage impact.
Zweetafvoer
Je huid blijft droog, de stof voert de transpiratie doeltreffend af.
Ventilatie
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.
Milieuvriendelijk
Score B - Vergelijking: sportbeha - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 84.0% Polyester, Hoofdstof : 16.0% Elastaan Voering : 90.0% Polyester, Voering : 10.0% Elastaan Stof op rug : 82.0% Polyester, Stof op rug : 18.0% Elastaan Elastische strook : 68.5% Polyester, Elastische strook : 31.5% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met lage impact zoals biking, spierversterking. Geschikt voor yoga, stretching, pilates.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha geschikt voor activiteiten met lage impact?
Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact* (yoga, stretching, krachttraining ...) . Eerder geschikt voor de kleine boezem. Het model is voorzien van openingen waar je eventueel schuimpads in kunt stoppen. * vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met lage impact.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de matentabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE toegekend zodat je bij een vergelijking van artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) gemakkelijker de artikelen met de beste milieuprestaties herkent. Decathlon past die milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

3.67 / 5 3 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • 13 september 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  passt

  Ist sehr angenehm auf der Haut.

 • Vrouw
  30-39
  22 augustus 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sport-Bh günstig &gut

  Super Preis-Leistung mit Fächern für Polster

 • Vrouw
  50-59
  29 juni 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Modell passt nicht. Habe gleichen bereits in grün.

  Die Artikel unter den gleichen Artikelnamen sollten unter den online angebotenen Farben auch identisch in Form und Größe sein.

  Schade. Hier kann ich leider nicht gut bewerten.

  Antwoord van het merk :

  Guten Tag,

  vielen Dank für die Bewertung des Sport - BHs von Domyos. Es tut uns leid, dass du mit der Passform nicht zufrieden bist. Aufgrund einer Überarbeitung der Größeneinteilung haben sich die Maße der einzelnen Größen leicht verändert.
  Selbstverständlich kannst du das Produkt in einer Filiale oder dem Onlineshop retournieren.
  Bei weiteren Fragen hierzu steht dir unser Kundencenter unter (service(at)decathlon.de) zur Verfügung.

  Mit sportlichen Grüßen
  Matze
  Dein DECATHLON Team

  Christiane Caroline find this answer not useful

U hebt misschien ook interesse in deze producten

5,99 €*
3.00 / 5 1 Reactie
  3,99 €*
  4.59 / 5 22 Reacties
   4,99 €*
   4.75 / 5 8 Reacties
    NAAR BOVEN