Sport bh fitness 500, grafische print

Ref.
8559491
Users reviews
4.39 / 5 265 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.86 / 5 7 Reacties
Pluspunt van het artikel
Iconische sportbeha voor cardiofitness met racerback, elastische onderbusteband en ingewerkte schuimpads voor een fraaie welving. Verkrijgbaar in diverse kleuren en prints om je look af te maken.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
GEMIDDELD: de borsten bewegen 45% minder* bij MEDIUM IMPACT-activiteiten.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Zweetafvoer
Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.
Milieuvriendelijk
SCORE C - Vergelijking: sportbeha - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Stof op rug : 76.0% Polyamide, Stof op rug : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyamide laag : 90.0% Polyurethaan, laag : 10.0% Polyester Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze sportbeha 500 geschikt voor activiteiten met gemiddelde impact?
De sportbeha 500, met GEMIDDELDE ONDERSTEUNING* is geschikt voor fitnessactiviteiten met gemiddelde impact (dans workouts, cardiotraining, crosstraining). Door het technisch design met een brede, zachte en comfortabele elastische band kun je deze sportbeha ook zo dragen. Racerback met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. * vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met MEDIUM IMPACT.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sportbeha te dragen, zo krijgen je borsten de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen. - Gemiddelde ondersteuning (dans workouts, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de omtrek 'op' je borsten: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?
Onze modellen zijn ontwikkeld om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * we gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * we beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * we geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze interne labs in Frankrijk met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  50-59
  15 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  sport bh

  zit lekker en mooie pas vorm
  borst zijn goed ondersteunt tijdens het lopen
  kan ook gedragen worden als topje

 • 22 juni 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  prima

  sluit goed en stevig aan

 • Man
  07 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nice product

  Nice product

 • Vrouw
  24 maart 2020
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfect fit

  Cup size should be a bit smaller. Otherwise every thing is perfect

 • 01 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Vraiment top !…

  Vraiment top !

 • Vrouw
  20 februari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon produit, taille…

  Très bon produit, taille juste et bon maintien pour le crossfit

NAAR BOVEN