Sport bh fitness 900, grote cupmaten, zwart

Ref.
8404276
Users reviews
4.48 / 5 210 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.5 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
Maatadvies voor deze fitness sport bh: XL E/F = 80 E/F | 2XL C/D = 90 C/D | 2XL E/F = 85 E/F | 3XL C/D = 95 C/D | 3XL E/F = 90 E/F
Borstondersteuning
Veel steun: vermindert de beweging van de borsten* met 46% bij hoge impact.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Instelbaar
Haakjes op de rug voor eenvoudig aantrekken.
Ventilatie
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.
Milieuvriendelijk
SCORE B - Vergelijking: dames-T-shirt met korte mouwen - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 66.0% Polyamide, Hoofdstof : 34.0% Elastaan Stof op rug : 76.0% Polyamide, Stof op rug : 24.0% Elastaan Inzetstuk : 78.0% Polyamide, Inzetstuk : 22.0% Elastaan laag : 75.0% Polyamide, laag : 25.0% Elastaan Elastische strook : 87.0% Polyamide, Elastische strook : 13.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat maakt de sportbeha 900 geschikt voor sporten met hoge impact?
De sportbeha 900 biedt je boezem een maximale ondersteuning en is perfect geschikt voor sporten met hoge impact (step, trampolinespringen, loopband, ...). De ingewerkte push-uppads bieden maximale ondersteuning en verfraaien je boezem. De technische ademende stof op de rug regelt de transpiratie. * vermindert schokken met 46% t.o.v. een gewone beha bij high-impactactiviteiten
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare deel van je lichaam wordt haast enkel ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Pas dan is je sportoutfit helemaal klaar!
En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?
Als het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, heb je 365 dagen de tijd om het terug te sturen naar om het even welke DECATHLON-winkel (behalve als je er al flink in gezweet hebt uiteraard ...). Bovendien kun je het artikel ook zeven dagen gratis testen (middels een pre-autorisatie die na zeven dagen automatisch van je rekening afgehouden wordt). Zo weet je meteen of dit het artikel is waar je naar op zoek was!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  05 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sport bh

  Zeer goed!

 • Vrouw
  40-49
  07 augustus 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  super!

  Zit perfect en voelt goed aan.
  Kan met een gerust hart weer sporten want alles blijft mooi op zijn plaats zitten

 • Vrouw
  40-49
  31 juli 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sportbh

  Bh zit prima maar is onhandig om aan te doen.

 • 03 april 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bon maintient, reste...

  Très bon maintient, reste en place.

 • Vrouw
  24 november 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bonne brassière grande taille

  Une brassière pour grand bonnet, qui a un bon maintien sans écraser la poitrine.
  Agréable à porter.

 • 14 mei 2019
  That review has been deposited on this product version
  Sujeción sublime

  Sujetador con alta sujeción, bonito y transpirable

NAAR BOVEN