Sportbeha Energy+ voor cardiofitness print blauw/geel

Ref.
8393882
Users reviews
5 / 5 2 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Onmisbaar onderdeel van je outfit voor cardiofitness!Met geïntegreerde ademende schuimpads en zwemmersrug om de transpiratie zeer goed af te voeren en verkrijgbaar in trendy kleurtjes en prints.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Gemiddeld: vermindert de beweging van de borsten* met 45% bij gemiddelde impact.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Een ademend inzetstuk bevordert de afvoer van de transpiratie.
Zweetafvoer
De stof absorbeert het transpiratievocht en voert het af naar buiten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, Voering : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyester Bekleding - stof binnenkant : 100.0% Polyurethaan Bekleding - stof buitenkant : 82.0% Polyamide, Bekleding - stof buitenkant : 18.0% Elastaan Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met gemiddelde impact zoals cardioboksen, aerodance... Ook geschikt voor dansen, crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is het behatopje 500 geschikt voor sporten met gemiddelde schokken?
Deze sportbeha 500 met gemiddelde ondersteuning* is geschikt voor fitnessactiviteiten met gematigde impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technisch design kan je deze sportbeha ook zo dragen, dankzij de brede, zachte en comfortabele elastiek. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. * vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met een gemiddelde impact.
Onmisbaar in je sportgarderobe:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sporttopje of -beha dragen is dan geen slecht idee, zo krijgt je boezem alle nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Houd je boezem in ere:
Wat je cupmaat of leeftijd ook is, je borsten worden enorm op de proef gesteld terwijl je sport. Deze kwetsbare lichaamsdelen, quasi enkel ondersteund door de huid, vragen dan ook specifieke en aangepaste steun. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan op langere termijn je borsten verslappen. Een sportbeha of sporttopje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, zo is je boezem beschermd tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining...) voor activiteiten met matige en onregelmatige schokken. - Sterke ondersteuning (steppen, lopen op de loopband, trampolinespringen...) voor activiteiten waarbij je intensief beweegt.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je "bovenbustewijdte": * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3 : gemiddelde ondersteuning 5 : veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
5 / 5 2 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  05 november 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fijne pasvorm, fijn in gebruik

  Deze sportbeha zit zo fijn, dat ik online heb gekeken en besteld voor nog meer.

 • Vrouw
  60 of ouder
  05 september 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Prima kwaliteit

  Plezierig om te dragen tijdens het sporten

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  20-29
  26 juli 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  sportbeha energy

  Sluit goed aan, geeft goede support.

NAAR BOVEN