Sportbeha rits fitness cardiotraining dames marineblauw met strepen 900

Ref.
8484728
Pluspunt van het artikel
Trendy beha met veel ondersteuning, met rits vooraan om gemakkelijk aan te trekken. Geschikt voor de meest intensieve activiteiten. Voor extra comfort: verstelbare bandjes en schuimpads.

6 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
VEEL STEUN: de borsten bewegen 45% minder* bij HIGH IMPACT sporten.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Luchtig materiaal voor een goede vochtregulering.
Instelbaar
Sluiting vooraan en verstelbare bandjes.
Zweetafvoer
Je huid blijft droog, de stof voert de transpiratie doeltreffend af.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, Voering : 24.0% Elastaan Tweede voering : 100.0% Polyamide laag : 60.0% Polyurethaan, laag : 40.0% Polyester Elastische strook : 80.0% Polyamide, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
high impact-cardiofitness, zoals jumping, touwtjespringen... Ook geschikt voor hardlopen en racketsporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is de sportbeha 900 met rits geschikt voor high impact-sporten?
De sportbeha 900 met rits biedt VEEL ONDERSTEUNING*, en is geschikt voor high impact-sporten (steppen, trampolinespringen, hardlopen op de loopband, ...). Gemakkelijk aan te trekken dankzij de rits vooraan en de verstelbare bandjes, ideale ondersteuning zonder beugels en met dunne voorgevormde schuimpads. De zwemmersrug is voorzien van een technische en luchtige stof om de transpiratie te reguleren. * vermindert schokken met 45% t.o.v. een gewone beha bij HIGH IMPACT-activiteiten.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttop of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is en ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -top om je boezem te beschermen tegen schokken is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meting van hoeveel minder de borsten bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Van minimaal 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

Vanaf
19,99 €15,99 €*
5.00 / 5 4 Reacties
    Vanaf
    19,99 €14,99 €*
      NAAR BOVEN