Sportbeha Shape voor cardiofitness gemêleerd grijs

Ref.
8352434
Pluspunt van het artikel
Beha zonder bustenaden of beugels, met geïntegreerde pads voor een fraaie welving, zit als een tweede huid. Verstelbare bandjes, luchtdoorlatende stof op de rug.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
19,99 €14,99 €*
Borstondersteuning
Veel steun: vermindert de beweging van de borsten* met 42% bij HOGE IMPACT.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Een ademend inzetstuk bevordert de afvoer van de transpiratie.
Instelbaar
Sluiting en verstelling vooraan voor meer comfort.

DE KENMERKEN

Artikeltype
beha zonder beugels
Padding
geïntegreerde pads
Model rug
verluchte zwemmersrug
Verstelling
verstelbare bandjes.
Samenstelling
Hoofdstof : 67.0% Polyamide, Hoofdstof : 33.0% Elastaan Achterkant schouderbandje : 82.0% Polyamide, Achterkant schouderbandje : 18.0% Elastaan Elastische strook : 80.0% Polyester, Elastische strook : 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met hoge impact zoals jump, touwtjespringen... Ook geschikt voor hardlopen en racketsporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is de beha Shape geschikt voor high impact-activiteiten?
Deze beha SHAPE met VEEL ONDERSTEUNING* is geschikt voor high impact-activiteiten (step, trampoline, loopband ...). omhullend en betrouwbaar, door de technische look kun je deze beha ook zo dragen. De zwemmersrug is verstelbaar (technische en luchtige stof om transpiratie te reguleren). Zonder beugels en met geïntegreerde pads om te zitten als een tweede huid * in vergelijking met een gewone beha vermindert deze beha de schokken met 42% bij activiteiten met hoge impact.
Waarom moet je een sportbeha dragen?
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact. Nochtans dragen heel wat vrouwen bij het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt. Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten:
Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Welke ondersteuning is geschikt voor mijn sport?
Voor elk type sport is er een model met aangepaste ondersteuning: - lage impact (yoga, stretching, krachttraining...), - gemiddelde impact (fitness dance, cardiotraining) - of hoge impact (step, loopband, trampoline...). Kies de aangepaste ondersteuning voor jouw sport. Draag bijvoorbeeld geen beha voor high impact activiteiten als dat niet nodig is, om je boezem te beschermen en tegelijk de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk te behouden.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je bustewijdte: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3 : gemiddelde ondersteuning 5 : veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
NAAR BOVEN