Sportbroek voor heren 900 skinny fit 7/8 zwart

Ref.
8562069
Pluspunt van het artikel
Deze broek in 7/8-lengte is ideaal voor pilates of figuurtraining. Ze is heel comfortabel door de rekbare stof, de platte tailleband zonder aantrekkoordje en de 2 ritszakken.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
Gegarandeerd zacht door het tricot.
Warmte
De stof houdt je lichaam warm.
Rekbaar
Tricot is van nature rekbaar en de stof bevat elastaan

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyamide, Hoofdstof : 8.0% Elastaan Stof op rug : 90.0% Polyester, Stof op rug : 10.0% Elastaan Elastische band : 100.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Bovendien worden, onder leiding van ons ingenieursteam, tests gedaan met een gebruikerspanel en in echte omstandigheden. Zo kan ik, als productmanager, samen met mijn team technische artikelen bedenken en ontwikkelen die volledig aan de verwachtingen voldoen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De ontwikkeling van onze artikelen voor pilates en lichte gym:
Onze kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te onderhouden. De teams van Domyos streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort, warmte en rekbaarheid. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN