6,99 €*

Reviews on

Springtouw 500 geel

3.99 / 5 160 Reacties
128 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • 05 oktober 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Lekker springtouw, werkt goed

    Kan goed mee springen, begint er in te komen met springen. Na 30 jaar, weer begonnen met springen.

  • Vrouw
    20-29
    07 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Top

    Springt heel gemakkelijk.
    Handig systeem om de lengte aan de passen.
    Krult niet extreem, ik berg hem altijd op al hangend zodat ik hier minder last van heb.

  • Vrouw
    27 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Prima prijs-kwaliteit

    Prima prijs-kwaliteit

  • Vrouw
    20-29
    20 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijn springtouw

    Tot nu toe buiten gebruikt. Erg fijn springtouw en makkelijk op maat te maken.
    Handvatten liggen lekker in de hand.

  • Man
    15 april 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Johan

    Ik zie dat mensen hier problemen hebben met het inkorten. Hoe dat snap ik niet helemaal..

  • Man
    06 april 2020
    That review has been deposited on this product version
    Slechte gebruiksaanwijzing

    De gebruiksaanwijzing om het touw korter te maken is zo slecht dat mijn exemplaar nu al stuk is. Jammer maar helaas. Goedkope rommel online bestellen is toch niet handig blijkt maar weer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jumper,


    Wat vervelend om te horen dat het springtouw nu al kapot is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ieder product heeft bij ons twee jaar garantie, ik raad je daarom ook aan om contact op te nemen met onze klantenservice om zo het product te retourneren of om te ruilen.


    Met vriendelijke groet,


    Eline

  • Man
    20-29
    21 januari 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    waardeloos springtouw

    Heel onduidelijke instructieles, onmogelijk om het touw in te korten. Veel tralala, maar weinig functionaliteit. Het is eigenlijk beter een springtouw te kopen van 2 euro dan heel deze zever te moeten doorstaan om het gewoon in te korten...

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Mijn excuses om te horen dat het voor jou niet duidelijk is hoe je het touw kan inkorten. We proberen er alles aan te doen om het zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Bedankt alvast voor de feedback dit kan ons helpen om beter te worden op dit punt.

    Indien gewenst kom eens langs in één van onze winkels en dan kunnen we samen met een collega dit met jou bekijken. We helpen je graag zodat je uw product optimaal kan gebruiken.

    Als je wil kan je ook langskomen met het aankoop bewijs en dan ruilen we je touw met een ander of geven we je geld terug.

    Sportieve groetjes,



    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • 03 december 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    expensive

    the rope is slightly expensive for its type, it is also slightly complicated when it comes to reducing the size

  • Man
    Jonger dan 20
    03 december 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    please avail some more options for jumping ropes

    Lil bit ok

  • 20 november 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    It's good

    It's good

NAAR BOVEN