9,99 €*

Reviews on

Springtouw 900 rood

3.46 / 5 269 Reacties
171 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Vrouw
    04 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Doet wat moet doen voor de prijs

    Kwaliteit niet top. Doet wat het moet doen. Draait soms in elkaar.

  • Man
    20-29
    11 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Slechte kwaliteit

    Het springtouw zelf doet precies wat het moet doen. Alleen is de kwaliteit van de handvaten en het touw erg slecht. Het touw begint na een stuk of 30 dagen te slijten en na 1 keer vallen was het handvat direct kapot.
    Heb er laatst een nieuwe van besteld om te kijken of ik gewoon pech had, maar het blijkt een structureel probleem

    Antwoord van het merk :

    Beste Jan,


    Wat vervelend om te horen dat de handvaten van het touw snel stuk zijn gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Mijn advies zou zijn om contact op te nemen met onze klantenservice om zo met een gepaste oplossing te komen.


    Met vriendelijke groet,


    Eline

  • Man
    50-59
    06 april 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Teleurgesteld ...

    Heb het touw eerst een paar dagen uitgehangen zodat er geen krullen meer inzaten, maar na een paar keer springen zag het touw eruit als een jaren 70 kapsel.
    Oh ja ... mocht je langer dan 1.90 meter zijn dan is het touw echt te kort.

    Antwoord van het merk :

    Beste Tom,


    Wat vervelend om te horen dat het springtouw niet uit de krul gaat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ieder product heeft bij ons twee jaar garantie, ik raad je daarom ook aan om contact op te nemen met onze klantenservice om zo het product te retourneren of om te ruilen.


    Met vriendelijke groet,


    Eline

  • Vrouw
    40-49
    09 januari 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Teleurgesteld

    Helaas een springtouw gekocht waar niet mee te springen is. Valt continue in lussen waardoor je niet door kan blijven springen. Dit ondanks dat het springtouw met de handvaten naar beneden aan de deur hangt ( was een eerder beschreven suggestie ..)

    Antwoord van het merk :

    Beste Ineke,

    Bedankt voor je review over dit springtouw.
    Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over dit product.

    Ik wil je er graag op wijzen dat je dit artikel binnen 365 dagen kunt terugbrengen of kunt omruilen voor een ander artikel.

    Sportieve groet!
    Iris Digital Sport Leader Decathlon

  • Man
    20-29
    25 november 2019
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Teleurstelling..

    Touw 1x maal kunnen gebruiken, ging zeer goed. Echter heb ik het daarna in mijn rugzak gestoken, die in mijn koffer gelegd en daarna het touw er stuk terug uitgehaald. Dit hoewel er enkel bokshandschoenen en een handdoek bijzaten.

    Koppeling bovenaan waar het touw uitsteekt is gespleten, is te fragiel helaas..

    Antwoord van het merk :

    geachte,

    mijn excuses dat het product niet voldoet aan je verwachting. Klinkt voor mij ook niet normaal dat dit gebeurd is.

    Ik stel voor dat je met product en aankoopbewijs naar één van onze winkels gaat en we dit voor je ruilen voor een nieuwe.

    In de winkel kunnen we dan beter zien wat er juist is, dit kan ons eventueel helpen voor de toekomst.

    Sportieve groetjes,



    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    50-59
    31 juli 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Teleurstelling...

    Touw van slechte kwaliteit, valt in knopen. Handige Harry heeft het vervangen door een geplastificeerde kabel uit de brico en werkt nu perfect.

    Antwoord van het merk :

    Beste


    Bedankt voor u review.

    Indien u niet tevreden bent mag u indien u het aankoopticket nog heeft of het op u klantenkaart staat, het artikel terug brengen!


    Alvast onze excuses voor het ongemak.

    Met sportieve groeten

    Peggy Mampaey




    Mampaey

  • Man
    30-39
    19 oktober 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Skipping rope

    My wife also love this product

    Antwoord van het merk :

    Hi Earl Michol,


    Thank you for taking the time to review our products. We are pleased to hear you enjoy using this 900 Skipping ropes!


    Fun Fact! This is the only product that can be used for both indoor and outdoor.


    We look forward to more of your reviews and sharing! Plus, the new Decathlon app has been launched and you can now purchase all your favourite sports goods with just a few clicks on your smartphone! Yes, it's now available both in the App store and Google Play Store! Download now and happy shopping!


    Thank you for your support and stay safe! :)


    It's a bird, it's a plane, it's...

    Firman :)

    Omnichannel Sports Advisor (TRG)

  • Man
    20-29
    16 oktober 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Tangels a lot

    It has great handles which i like .the skipping rope itlself is very light and even after adding weights its not that heavy.it is good for some tricks like criss cross.but the rope tangles easily and it is a bit of a disappointment for me.other than that i like the skipping rope

  • Man
    20-29
    14 oktober 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Good for Boxers

    Durable and strong

  • 14 oktober 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nice

    It’s nice but a bit overpriced. Overall a good product

NAAR BOVEN