20 Tips
Pages
BODYBUILDING
conseils-musculation-dietetique-regime-alimentaire-et-musculation

Als u ook uw spiermassa doeltreffend wilt verhogen en daarbij vet wilt verliezen, stellen wij u een kleine selectie van enkele menu's voor die u moet respecteren afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen.

BODYBUILDING

Wat zijn de basisinstructies om een fitnessbank te gebruiken, in een fitnesszaal of thuis? Volg de onderstaande basistips om je materiaal voor powertraining goed en juist te gebruiken.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-progresser-en-3-lecons

Bij krachttraining moet je een aantal basisregels in acht nemen om er voordeel uit te halen. Ontdek hier hoe je snel vorderingen boekt aan de hand van een paar handige tips.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-musculation-bon-ou-mauvais-programme

"Heb ik een goed krachttrainingsprogramma"? We helpen je een antwoord te vinden op die vaak terugkerende vraag. Hieronder vind je een checklist die je kan helpen om je spieren doeltreffend te trainen.

FITNESS CARDIO

Het silhouet: vrouwen met een rechthoekig lichaamstype zijn vaak lang en hebben kleine borsten.Zij vinden soms dat ze niet genoeg rondingen hebben.Hun taille, hun schouders en hun bekken zijn op een lijn en hebben ongeveer gelijke proporties.Zij hebben geen vet te veel en spieren die nauwelijks zichtbaar zijn.

GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

Ontdek de HALTERS, een onmisbaar accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-comment-soulever-plus-lourd

Waarom lukt het me niet om meer gewicht te tillen? Het moment is gekomen om uw programma te veranderen. Ontdek hoe u sneller progressie boekt.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-exercice-6-exercices-banc-de-musculation

In 6 basisoefeningen leer je op een gemakkelijke manier je spieren te verstevigen, dankzij een onmisbaar toestel: de fitnessbank.

NAAR BOVEN