7 Tips
BODYBUILDING
conseils-musculation-dietetique-regime-alimentaire-et-musculation

Als u ook uw spiermassa doeltreffend wilt verhogen en daarbij vet wilt verliezen, stellen wij u een kleine selectie van enkele menu's voor die u moet respecteren afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen.

BODYBUILDING

Wat zijn de basisinstructies om een fitnessbank te gebruiken, in een fitnesszaal of thuis? Volg de onderstaande basistips om je materiaal voor powertraining goed en juist te gebruiken.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-musculation-bon-ou-mauvais-programme

"Heb ik een goed krachttrainingsprogramma"? We helpen je een antwoord te vinden op die vaak terugkerende vraag. Hieronder vind je een checklist die je kan helpen om je spieren doeltreffend te trainen.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-comment-soulever-plus-lourd

Waarom lukt het me niet om meer gewicht te tillen? Het moment is gekomen om uw programma te veranderen. Ontdek hoe u sneller progressie boekt.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-exercice-6-exercices-banc-de-musculation

In 6 basisoefeningen leer je op een gemakkelijke manier je spieren te verstevigen, dankzij een onmisbaar toestel: de fitnessbank.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-bien-choisir-banc-musculation

Je moet met verschillende zaken rekening houden bij de keuze van je fitnessbank: je ervaring, je kracht, het beoogde gebruik, de gewenst oefeningen en de frequentie. Volg de gids.

NAAR BOVEN