14 Tips
Pages
GYM/PILATES

Je hebt last van sinaasappelhuid: hoe kan je daar iets aan doen? Met onze handige tips willen we je helpen de sporen van cellulitis uit te gommen.

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-mon-circuit-training-en-7-exercices

Sport zonder dat je tijd hebt om je te vervelen, dankzij onze circuittraining met 7 oefeningen, waarbij cardiotraining en spierversterking worden gecombineerd. Reden te meer om je figuur te trainen in sneltempo!

FITNESS CARDIO

Bij vrouwen met een lepelfiguur is het onderlichaam breder dan het bovenlichaam.Hun schouders zijn vrij smal en zij hebben vaak een kleine borstomvang.Hun heupen zijn breder dan hun schouders.Zij hebben ronde billen en een duidelijke taille.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-astuce-corde-bruleur-de-calories

Het springtouw is een onmisbaar fitnessaccessoire en perfect om te vermageren, een platte buik te krijgen, cellulitis te vermijden en je uithoudingsvermogen te verbeteren.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-exercice-programme-cross-training-semaine-2

Dit fysieke trainingsprogramma heeft tot doel uw uithoudingsvermogen te ontwikkelen. U vergroot uw cardiovasculaire vermogen en zult beter in staat zijn de inspanning vol te houden.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-exercice-challenge-cross-training

Met behulp van de Domyos challenge kunt u in een maand bouwen aan uw algehele lichamelijke conditie.Deze methode is gebaseerd op de cross training, een functionele trainingsvorm waarmee u snel uw algehele lichamelijke conditie kunt verbeteren.

FITNESS CARDIO

Cardiotraining, uithoudingsvermogen, versterking van de spieren, rekken van de benen: met het springtouw kun je zorgen voor een complete training, ongeacht of je een beginner of ervaren sporter bent!

FITNESS CARDIO

Wilt u in recordtijd calorieën verbranden? Wij bieden u een trainingsprogramma met springtouw om af te vallen en uw lichaam in vorm te brengen. Nu is het uw beurt!

NAAR BOVEN