38 Tips
Pages
MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-points-de-cote

Waardoor worden zijsteken veroorzaakt? Hoe kan ik ze vermijden en wat helpt wanneer ik er toch last van heb? Wij antwoorden op al je vragen!

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sporten is goed voor de gezondheid, zolang je maar blessures vermijdt en zo snel mogelijk weer herstelt om de deugden van sport ten volle te ervaren en je vormpeil en welzijn te onderhouden.
Spierpijnen na het sporten kan je vermijden of beperken, zodat ze draaglijk blijven en niet hinderlijk worden tijdens je alledaagse leven. En zo kan je ook sneller weer aan het sporten.

YOGA
conseils-yoga-bien-quel-yoga-choisir

Wat zijn de verschillende soorten yoga? Om jou de yoga te laten kiezen die bij jou past, laten we je hieronder de belangrijkste bestaande yogamethoden ontdekken. Er bestaat ongetwijfeld ook een yoga voor jou!

YOGA
conseil-yoga-corps-sante-le-do-in

Do in is een vorm van zelfmassage en bestaat uit een reeks wrijf-, druk- en rekhandelingen. De ideale activiteit om te ontspannen, jezelf helemaal bewust te worden van je eigen lichaam en gezond te blijven.

FITNESS CARDIO
conseil-multisports-corps-sante-les-mecanismes-de-notre-coeur

Het hart is een sterke en tegelijk fragiele spier die we moeten onderhouden zodat het zo lang mogelijk kan blijven werken. Lees meer over de werking van het hart zodat je beter begrijpt hoe je het goed kunt onderhouden.

GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-tendinites

Een peesontsteking geneest vaak langzaam en is moeilijk te voorkomen, het is een ware plaag voor wie intensief aan sport doet. Om het te kunnen voorkomen, moet je weten wat het precies is

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-les-crampes

Spierkramp komt heel vaak voor. Het is een spontane samentrekking van de spier. Domyos helpt je kramp begrijpen en vermijden.

MULTISPORTS
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Wanneer het wat moeilijker gaat, vind je al snel allerlei uitvluchten om niet aan sport te doen. Voor elke uitvlucht bestaat er wel een oplossing, dus geen tijd meer te verliezen: zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft!

MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-cafe-et-sport

Je hoort tegenstrijdige dingen over de invloed van cafeïne op sporters. Mag je nu koffie drinken wanneer je regelmatig aan sport doet? Domyos geeft antwoord …

BODYBUILDING
conseils-multisports-corps-sante-au-coeur-du-muscle

Spieren zijn synoniem voor kracht en gezondheid, door aan sport te doen kunnen we ze ontwikkelen. Hier behandelen we de dwarsgestreepte skeletspieren, de spieren die door middel van pezen verbonden zijn met de botten.

NAAR BOVEN