16 Tips
Pages
GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-points-de-cote

Waardoor worden zijsteken veroorzaakt? Hoe kan ik ze vermijden en wat helpt wanneer ik er toch last van heb? Wij antwoorden op al je vragen!

GYM/PILATES
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Kinderen moeten hun energie kunnen kanaliseren en vaardigheden ontwikkelen, wil je dus weten welke sport ideaal zou zijn voor jouw kind? Domyos helpt je kinderen bij de eerste stappen in de sport.

GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-tendinites

Een peesontsteking geneest vaak langzaam en is moeilijk te voorkomen, het is een ware plaag voor wie intensief aan sport doet. Om het te kunnen voorkomen, moet je weten wat het precies is

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-les-crampes

Spierkramp komt heel vaak voor. Het is een spontane samentrekking van de spier. Domyos helpt je kramp begrijpen en vermijden.

MULTISPORTS
conseils-multisports-dietetique-ces-jus-qui-boostent-la-forme

Wilt u uw vitamines aanvullen? Ontdek dan de 100% natuurlijke sappen met al hun goede eigenschappen. Ze geven u een ware energieboost voordat u gaat fitnessen!

YOGA
conseils-yoga-astuce-yoga-pour-adolescents

We zien steeds meer workshops, stages en andere kennismakingsmogelijkheden met yoga om ons heen, vooral voor het jongere publiek. Ontdek de gunstige effecten van yoga voor jongeren.

YOGA
conseils-cross-astuce-comment-lutter-fatigue

Futloos, vermoeid, gestresst ? Enkele sportieve raadgevingen kunnen je helpen om fit te blijven. Blijf deze herfst fit !

MULTISPORTS
conseils-cross-corps-sante-chaleur-atout-corps

Of het nu om de natuurlijke warmte van de zon gaat, of de kunstmatige warmte in ontspanningsruimten als de sauna of hammam, warmte is een weldaad voor het lichaam …

FITNESS CARDIO

Extra waakzaamheid is geboden wanneer u gaat sporten bij warm weer. Ontdek welke richtlijnen u zou moeten volgen om veilig te sporten in de zon.

MULTISPORTS

Uw lichaam moet de spieren op spanning kunnen brengen, en heeft dan ook energie nodig om de training te kunnen volbrengen ! Goed eten helpt uw lichaam om beter te trainen.

NAAR BOVEN