15 Tips
Pages
MULTISPORTS
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, coach in de Domyos Club, stelt je een aantal oefeningen voor die je thuis kunt doen.

FITNESS CARDIO

Voor deze tweede week van de detoxuitdaging, stellen wij krachttraining voor als je onderstaand programma volgt, zal je je spieren verstevigen en een mooier figuur krijgen veel plezier.

FITNESS CARDIO
conseils-shape-astuce-comment-mincir-avant-les-fetes

Laatste rechte lijn voor Kerstmis: samen zorgen we ervoor dat we in topconditie zijn! Om je mooi en stralend te voelen tijdens de feestdagen, geven we je hier enkele tips om te vermageren.

BODYBUILDING
conseils-cross-exercice-exercices-videos-ab-wheel

Ontdek het AB WHEEL, een onmisbaar accessoire voor wie de buikspieren wil verstevigen. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

BODYBUILDING
conseils-sculpt-exercice-6-exercices-banc-de-musculation

In 6 basisoefeningen leer je op een gemakkelijke manier je spieren te verstevigen, dankzij een onmisbaar toestel: de fitnessbank.

BODYBUILDING

Ontdek de STRAP TRAINING, het onmisbare accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

BODYBUILDING

Ontdek de KETTLE BELL, het onmisbare accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen. .

BODYBUILDING

Video's met oefeningen voor de Push Up Gain, een onmisbaar accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

NAAR BOVEN