19 Tips
Pages
MULTISPORTS
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

MULTISPORTS
conseils-seniors-5-conseils-pour-se-mettre-au-sport

Wat is de beste remedie tegen ouderdomskwaaltjes bij senioren? Sporten natuurlijk! Ontdek hier 5 tips van Domyos om weer aan het sporten te gaan wanneer je ouder bent dan 60.

FITNESS CARDIO
conseils-cross-astuces-comment-retrouver-la-forme-avant-les-fetes

December is een maand waarin je te maken krijgt met eindejaarsmoeheid, maar ook enthousiast uitkijkt naar de feestdagen. Om in topvorm te zijn op die feestelijke avonden, heeft Domyos enkele tips voor je klaar.

FITNESS CARDIO
conseils-shape-astuce-comment-mincir-avant-les-fetes

Laatste rechte lijn voor Kerstmis: samen zorgen we ervoor dat we in topconditie zijn! Om je mooi en stralend te voelen tijdens de feestdagen, geven we je hier enkele tips om te vermageren.

GYM/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Ontdek de Toning Ball van Domyos, het ideale accessoire voor oefeningen om de spieren te verstevigen en te stretchen. Sterkere spieren, betere motoriek en evenwicht! Onmisbaar accessoire voor de pilates methode.

YOGA
conseils-yoga-exercices-video-balance-board

Ontdek het Balance Board van Domyos, het onmisbare accessoire voor pilates om het hele lichaam te trainen, doordat de proprioceptie gestimuleerd wordt.

MULTISPORTS
conseils-cross-corps-sante-le-massage-sportif

Door een massage kan iedereen die regelmatig of zelfs intensief aan sport doet zich ontspannen en zijn prestaties verbeteren. Wat zijn de heilzame effecten ervan?

GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

Ontdek de HALTERS, een onmisbaar accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

NAAR BOVEN