10 Tips
FITNESS CARDIO
conseils-cross-astuces-comment-retrouver-la-forme-avant-les-fetes

December is een maand waarin je te maken krijgt met eindejaarsmoeheid, maar ook enthousiast uitkijkt naar de feestdagen. Om in topvorm te zijn op die feestelijke avonden, heeft Domyos enkele tips voor je klaar.

(3)
FITNESS CARDIO
conseils-shape-astuce-comment-mincir-avant-les-fetes

Laatste rechte lijn voor Kerstmis: samen zorgen we ervoor dat we in topconditie zijn! Om je mooi en stralend te voelen tijdens de feestdagen, geven we je hier enkele tips om te vermageren.

(4)
GYM/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Ontdek de Toning Ball van Domyos, het ideale accessoire voor oefeningen om de spieren te verstevigen en te stretchen. Sterkere spieren, betere motoriek en evenwicht! Onmisbaar accessoire voor de pilates methode.

(1)
YOGA
conseils-yoga-exercices-video-balance-board

Ontdek het Balance Board van Domyos, het onmisbare accessoire voor pilates om het hele lichaam te trainen, doordat de proprioceptie gestimuleerd wordt.

(7)
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-halteres

Ontdek de HALTERS, een onmisbaar accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-balance-disc

Ontdek de Balance Disc van Domyos. Met dit toestel verstevig je de spieren, maar verbeter je ook het evenwichtsgevoel en de massage.

(1)
GYM/PILATES
conseils-shape-exercice-exercices-videos-gymweight

Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen. Ontdek de GYMWEIGHTS, een onmisbaar accessoire voor spierversteviging.

GYM/PILATES

Dankzij de Elastiband van Domyos heb je een doeltreffende spiertraining van het hele lichaam. Verstevig de diepe buikspieren, de biceps, de schouders, de borst, de billen en de dijen. Domyos stelt je video-oefeningen voor met de commentaar van de sportcoaches van de Domyos Club zodat je de Elastiband optimaal leert gebruiken.

(8)
NAAR BOVEN