36 Tips
Pages
MULTISPORTS
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

GYM/PILATES

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

FITNESS CARDIO

Voor deze tweede week van de detoxuitdaging, stellen wij krachttraining voor als je onderstaand programma volgt, zal je je spieren verstevigen en een mooier figuur krijgen veel plezier.

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-mon-circuit-training-en-7-exercices

Sport zonder dat je tijd hebt om je te vervelen, dankzij onze circuittraining met 7 oefeningen, waarbij cardiotraining en spierversterking worden gecombineerd. Reden te meer om je figuur te trainen in sneltempo!

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-tonifit

Ontdek de Tonifit van Domyos, een fitnessaccessoire speciaal ontworpen voor de spierversteviging: armen, rug, schouders, borst en billen.

GYM/PILATES

Wat is er nu beter dan samen met een partner te trainen om jezelf te motiveren en uit te dagen? Maak meteen kennis met ons programma "in duo trainen".

FITNESS CARDIO

Het silhouet: vrouwen met een rechthoekig lichaamstype zijn vaak lang en hebben kleine borsten.Zij vinden soms dat ze niet genoeg rondingen hebben.Hun taille, hun schouders en hun bekken zijn op een lijn en hebben ongeveer gelijke proporties.Zij hebben geen vet te veel en spieren die nauwelijks zichtbaar zijn.

BODYBUILDING
conseils-cross-produit-mesurez-force-strap-training

Voor iedereen die thuis verder wil trainen is er een eenvoudige en bijzonder doeltreffende oplossing. Maak kennis met de trainingsaccessoire die niet mag ontbreken: de Domyos Strap Training.

NAAR BOVEN