27 Tips
Pages
MULTISPORTS
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

GYM/PILATES

Hoe kun je in de vakantie aan je conditie werken? Met enkele eenvoudige fitnessoefeningen die je (onopvallend!) kunt doen om de hele zomer lang je figuur te behouden.

GYM/PILATES

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

FITNESS CARDIO

Voor deze tweede week van de detoxuitdaging, stellen wij krachttraining voor als je onderstaand programma volgt, zal je je spieren verstevigen en een mooier figuur krijgen veel plezier.

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-tonifit

Ontdek de Tonifit van Domyos, een fitnessaccessoire speciaal ontworpen voor de spierversteviging: armen, rug, schouders, borst en billen.

BODYBUILDING

Domyos heeft een trainingsprogramma uitgestippeld om je borstspieren snel en doeltreffend te ontwikkelen. Aan jou om forse en mooi afgetekende borstspieren te kweken.

FITNESS CARDIO

Bij vrouwen met een lepelfiguur is het onderlichaam breder dan het bovenlichaam.Hun schouders zijn vrij smal en zij hebben vaak een kleine borstomvang.Hun heupen zijn breder dan hun schouders.Zij hebben ronde billen en een duidelijke taille.

BODYBUILDING
conseils-cross-produit-mesurez-force-strap-training

Voor iedereen die thuis verder wil trainen is er een eenvoudige en bijzonder doeltreffende oplossing. Maak kennis met de trainingsaccessoire die niet mag ontbreken: de Domyos Strap Training.

BODYBUILDING
conseil-cross-corps-sante-sport-break-pendant-les-vacances-quelles-consequences

Je vertrekt op vakantie en bent bang om de winst kwijt te spelen die je tijdens het jaar hebt geboekt? In dit artikel ontdek je wat er gebeurt wanneer je al je fysieke activiteiten stopzet. Onze Domyos-coach Eva legt ook uit hoe je moet trainen wanneer je ver van huis bent. Volg de gids!

NAAR BOVEN