28 Tips
Pages
GYM/PILATES

Hoe kun je in de vakantie aan je conditie werken? Met enkele eenvoudige fitnessoefeningen die je (onopvallend!) kunt doen om de hele zomer lang je figuur te behouden.

MULTISPORTS

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

GYM/PILATES

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

GYM/PILATES
conseils-multisports-exercices-echauffement-exercices-de-stretching-vignette

De meeste sporters stretchen voor ze aan een training beginnen. De reden? Een goed gestretchte spier trekt beter samen! Hieronder volgt een volledig voorbereidingsprogramma voor je spieren, dat je kunt gebruiken als opwarming.

FITNESS CARDIO
conseils-fitness-shape-exercices-programme-minceur-apres-les-fetes

Welke fitnessoefeningen moet je na de feestdagen doen om je lichaam weer strak te krijgen? Dat is de uitdaging van de maand: ontdek ons afslankprogramma.

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-tonifit

Ontdek de Tonifit van Domyos, een fitnessaccessoire speciaal ontworpen voor de spierversteviging: armen, rug, schouders, borst en billen.

GYM/PILATES

Wat is er nu beter dan samen met een partner te trainen om jezelf te motiveren en uit te dagen? Maak meteen kennis met ons programma "in duo trainen".

FITNESS CARDIO

Het silhouet: vrouwen met een zandloperfiguur hebben vaak een boven- en onderlichaam met ongeveer dezelfde verhoudingen. Hun taille is smaller dan hun schouders en heupen.Zij hebben vaak een flinke borstomvang.Deze ideale lichaamsbouw is over het algemeen harmonieus en in verhouding.

BODYBUILDING
conseils-cross-produit-mesurez-force-strap-training

Voor iedereen die thuis verder wil trainen is er een eenvoudige en bijzonder doeltreffende oplossing. Maak kennis met de trainingsaccessoire die niet mag ontbreken: de Domyos Strap Training.

BODYBUILDING

Laat het wasbordje en die grote biceps even voor wat het is. Richt u op de vergeten spieren die u systematisch overgeslagen hebt, de spieren die u niet kunt zien. Ook die spieren hebben training nodig!

NAAR BOVEN