64 Tips
Pages
GYM/PILATES

Hoe kun je in de vakantie aan je conditie werken? Met enkele eenvoudige fitnessoefeningen die je (onopvallend!) kunt doen om de hele zomer lang je figuur te behouden.

MULTISPORTS

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

GYM/PILATES

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

GYM/PILATES

Je hebt last van sinaasappelhuid: hoe kan je daar iets aan doen? Met onze handige tips willen we je helpen de sporen van cellulitis uit te gommen.

FITNESS CARDIO

Voor deze eerste week van de detoxuitdaging, stellen wij een cardiotraining voor. Als je het onderstaande programma voldt, zal je transpiren, je uitleven en caloreën verbranden. Bevrijd je energie en vergeet niet om ervan te genieten !

FITNESS CARDIO

Voor deze tweede week van de detoxuitdaging, stellen wij krachttraining voor als je onderstaand programma volgt, zal je je spieren verstevigen en een mooier figuur krijgen veel plezier.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

FITNESS CARDIO
conseils-shape-exercice-rester-tonique-en-4-exercices

Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.

FITNESS CARDIO

Je blijft vaak aan je bureau zitten tijdens de lunchpauze omdat je maar een uur de tijd hebt? Laat dat je niet meer tegenhouden! Dit is een eenvoudige en doeltreffende fitness-sessie voor 's middags.

FITNESS CARDIO

Steppen is een trendy fitnessactiviteit die ook vandaag nog aan populariteit wint. Om alles te weten te komen over steppen en je zin te geven in deze discipline, geeft Domyos-coach Perrine je een aantal nuttige tips.

NAAR BOVEN