66 Tips
Pages
FITNESS CARDIO
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

(2)
FITNESS CARDIO

Domyos geeft je een aantal tips om in topvorm én met een plat, strak en knap buikje de zomer tegemoet te gaan.

(1)
FITNESS CARDIO

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

(1)
MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

(2)
GYM/PILATES
conseils-multisports-exercices-gagner-en-souplesse-le-bon-programme

Je voelt je stijf als een hark of wat stram? Heb je al eens stretching overwogen om daar iets aan te doen? Wij stelden een programma samen met 9 oefeningen om soepeler te worden.

(3)
GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-points-de-cote

Waardoor worden zijsteken veroorzaakt? Hoe kan ik ze vermijden en wat helpt wanneer ik er toch last van heb? Wij antwoorden op al je vragen!

(2)
BODYBUILDING
conseils-musculation-cross-training-programme-1-mois-vignette

Wil je beginnen met crosstraining en een strakker lichaam en een betere conditie krijgen? Dan is hier een volledig programma, opgesteld door onze Domyos-coach Jimmy.

(7)
GYM/PILATES
conseils-multisports-exercices-echauffement-exercices-de-stretching-vignette

De meeste sporters stretchen voor ze aan een training beginnen. De reden? Een goed gestretchte spier trekt beter samen! Hieronder volgt een volledig voorbereidingsprogramma voor je spieren, dat je kunt gebruiken als opwarming.

(2)
NAAR BOVEN