Onze tips voor BODYBUILDING

70 Tips
Pages
BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-du-muscle-avant-lete

Om nog deze zomer met een mooi gespierd lichaam te kunnen rondlopen, zijn er drie onlosmakelijk met elkaar verbonden factoren die ervoor zorgen dat je gespierder wordt en je droomfiguur krijgt: training, voeding en recuperatie.

BODYBUILDING
conseils-musculation-corps-sante-comment-fonctionne-le-muscle

Je drukt en tilt gewichten zonder dat je echt weet hoe je spieren werken en zich ontwikkelen? In dit artikel vind je alle antwoorden op je vragen over spiertraining.

BODYBUILDING
conseils-musculation-cross-training-programme-1-mois-vignette

Wil je beginnen met crosstraining en een strakker lichaam en een betere conditie krijgen? Dan is hier een volledig programma, opgesteld door onze Domyos-coach Jimmy.

BODYBUILDING
conseils-multisports-dietetique-regime-hommes

Niet alleen vrouwen willen hun lichaam in vorm houden. Heren, wilt u ook wat extra kilootjes kwijt, volgen dan onze adviezen op..

BODYBUILDING
conseils-musculation-dietetique-regime-alimentaire-et-musculation

Als u ook uw spiermassa doeltreffend wilt verhogen en daarbij vet wilt verliezen, stellen wij u een kleine selectie van enkele menu's voor die u moet respecteren afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen.

BODYBUILDING
conseils-multisports-corps-sante-au-coeur-du-muscle

Spieren zijn synoniem voor kracht en gezondheid, door aan sport te doen kunnen we ze ontwikkelen. Hier behandelen we de dwarsgestreepte skeletspieren, de spieren die door middel van pezen verbonden zijn met de botten.

NAAR BOVEN